ΓΔ: 2701.38 0.37% Τζίρος: 263.96 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Κωστής Χατζηδάκης ομιλία

Κ. Χατζηδάκης: Προτεραιότητα οι παραγωγικές επενδύσεις με 20 δισ. της ΚΑΠ

Πάνω από 20 δισ. ευρώ θα λάβει η Ελλάδα από τη νέα ΚΑΠ 2028-2034, σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Η αγροτική πληρωμή γίνεται πλέον από την ΑΑΔΕ, σύστημα στο οποίο, όπως τόνισε ο Κ. Χατζηδάκης, η χώρα δεν θα επιστρέψει πίσω.

Περισσότερα από 20 δισ. ευρώ προβλέπεται να εισρεύσουν στην Ελλάδα μέσω της νέας Κοινής Αγροτικής Πολιτικής (ΚΑΠ) 2028-2034, σύμφωνα με πρόταση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Παράλληλα, η χώρα έχει ήδη εφαρμόσει νέο σύστημα αγροτικών πληρωμών μέσω της ΑΑΔΕ, το οποίο, όπως ξεκαθάρισε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Κωστής Χατζηδάκης, «δεν πρόκειται να γυρίσει πίσω».

Κατά την τοποθέτησή του στην 4η συνεδρίαση του Εθνικού Διαλόγου για τη νέα ΚΑΠ, που πραγματοποιήθηκε στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή στη Θεσσαλονίκη, ο κ. Χατζηδάκης επεσήμανε ότι η νέα

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ