ΓΔ: 2698.76 0.13% Τζίρος: 423.20 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:35:04
Υμηττός βουνό θέα Αθήνα
Άποψη της Αθήνας από το βουνό Υμηττός με φυσικό τοπίο στο προσκήνιο.

Ο Ισ. Μάδης ξανά πρόεδρος του ΣΠΑΥ ως δήμαρχος Παιανίας

Ο Ισίδωρος Μάδης επανεξελέγη πρόεδρος του ΣΠΑΥ, συγκεντρώνοντας 13 από τις 19 ψήφους. Νέος αντιπρόεδρος ο Μιλτιάδης Μπαντής και γενικός γραμματέας ο Βασίλης Σιαμάνης, με αναπληρωματική τη Χριστίνα Σερέτη.

Ο Ισίδωρος Μάδης παραμένει πρόεδρος του Συνδέσμου Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού (ΣΠΑΥ), μετά την επανεκλογή του στις σημερινές αρχαιρεσίες. Ο δήμαρχος Παιανίας εξασφάλισε 13 ψήφους επί 19 παρόντων μελών, διατηρώντας την ηγεσία του Συνδέσμου.

Στη νέα διοίκηση, αντιπρόεδρος εξελέγη ο Μιλτιάδης Μπαντής, δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Βύρωνα. Καθήκοντα γενικού γραμματέα αναλαμβάνει ο αντιδήμαρχος Παπάγου-Χολαργού Βασίλης Σιαμάνης, ενώ αναπληρωματικό μέλος ορίστηκε η δημοτική σύμβουλος Ηλιούπολης Χριστίνα Σερέτη.

Ο επανεκλεγείς πρόεδρος, σε δήλωσή του μετά το πέρας της διαδικασίας, τόνισε: «Το μήνυμα από τη σημερινή εκλογική διαδικασία είναι ξεκάθαρο. Ο ΣΠΑΥ προχωρά μπροστά, με ενότητα, συνέχεια και κοινό στόχο την ακόμη πιο ισχυρή προστασία του Υμηττού. Αφήνουμε πίσω μας ό,τι μας χώρισε και συνεχίζουμε όλοι μαζί, με σχέδιο, συνεργασία και ευθύνη, για να πάμε τον Σύνδεσμο ακόμη πιο ψηλά».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νίκος Ταγαράς στο γραφείο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το ΤΕΕ αποχαιρετά τον Νίκο Ταγαρά, σημαντικό μηχανικό και πολιτικό

Το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας και ο τεχνικός κόσμος αποχαιρετούν με θλίψη τον Νίκο Ταγαρά, πολιτικό μηχανικό και υφυπουργό, που έφυγε από τη ζωή στις 29 Μαΐου σε ηλικία 70 ετών. Μάχιμος μηχανικός και ουσιαστικός πολιτικός.
Πλημμυρισμένο ποτάμι
ΔΙΕΘΝΗ

Νεπάλ: 6.150 αγνοούμενοι από τις πλημμύρες της 26ης Αυγούστου

Ο αριθμός των αγνοούμενων από τις πλημμύρες της 26ης Αυγούστου στο Νεπάλ ανήλθε σήμερα σε 6.150, σύμφωνα με την υπηρεσία καταστροφών, αυξημένος από 5.179 που ήταν χθες, μετά από επικαιροποίηση των στοιχείων.
Φλόγες δάσους πυρκαγιά
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ζάκυνθος: Υπό έλεγχο η φωτιά στα Ξύγκια

Υπό έλεγχο τέθηκε η μεγάλη φωτιά στα Ξύγκια Ζακύνθου, όπου επιχειρούν 31 πυροσβέστες με πεζοπόρο τμήμα, 10 οχήματα και 6 αεροσκάφη. Οι δυνατοί άνεμοι δυσκολεύουν το έργο της κατάσβεσης και υπάρχει ανησυχία για αναζωπυρώσεις.
Πυρκαγιά σε δάσος
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Αυξήθηκαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις στο Κολχικό

Αυξήθηκαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις στη φωτιά που ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι στο Κολχικό Λαγκαδά. Επιχειρούν 46 πυροσβέστες με 14 οχήματα, αεροσκάφη και ελικόπτερο, χωρίς να κινδυνεύουν κατοικίες ή υποδομές.
Πυρκαγιά σε δάσος
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πυρκαγιά ξέσπασε στο Κολχικό του Λαγκαδά, στη Θεσσαλονίκη

Πυρκαγιά ξέσπασε σε αγροτοδασική περιοχή στο Κολχικό Λαγκαδά Θεσσαλονίκης. Επιχειρούν 32 πυροσβέστες, 11 οχήματα, πεζοπόρο τμήμα, ένα ελικόπτερο και δύο αεροσκάφη. Δεν απειλείται κατοικημένη περιοχή.
Μανώλης Γραφάκος ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

650 εκατ. ευρώ για έργα αποβλήτων και λυμάτων από το Ταμείο Ανάκαμψης

Πάνω από 650 εκατ. ευρώ επενδύθηκαν σε 72 έργα διαχείρισης αποβλήτων και λυμάτων με πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης, καλύπτοντας 131 οικισμούς, όπως παρουσιάστηκε στη 90ή ΔΕΘ από στελέχη του ΥΠΕΝ.