ΓΔ: 2698.76 0.13% Τζίρος: 423.20 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:35:04
Σωκράτης Φάμελλος πορτρέτο

Συλλυπητήρια του Σωκράτη Φάμελλου για τον θάνατο του Νίκου Ταγαρά

Ο θάνατος του Νίκου Ταγαρά, υφυπουργού Περιβάλλοντος, προκάλεσε βαθιά θλίψη. Διακρινόταν για το ήθος και τον δημοκρατικό του χαρακτήρα, ενώ εκτιμήθηκε ιδιαίτερα η παρουσία του στο ΥΠΕΝ, παρά τις πολιτικές διαφορές.

Με βαθιά θλίψη εκφράζει τη συγκίνησή του ο Σωκράτης Φάμελλος για την απώλεια του υφυπουργού Περιβάλλοντος Νίκου Ταγαρά. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, σε συλλυπητήρια δήλωσή του, υπογραμμίζει τη σοβαρότητα, την παραγωγικότητα και το ήθος που χαρακτήριζαν την παρουσία του Νίκου Ταγαρά.

Ο Σωκράτης Φάμελλος σημειώνει ότι κατά τη διάρκεια της θητείας του στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας εκτίμησε τον χαρακτήρα του, παρά τις πολιτικές διαφορές που τους χώριζαν. Τονίζει επίσης τη μεγάλη αξιοπρέπεια με την οποία ο Νίκος Ταγαράς έδωσε τη μάχη για την υγεία του.

Αναφερόμενος στην αυτοδιοικητική του πορεία, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ επισημαίνει ότι αυτή αποτυπωνόταν στην προσωπικότητά του, η οποία ήταν συναινετική και προσανατολισμένη στην κατανόηση και επίλυση προβλημάτων.

«Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους οικείους του και τους συνεργάτες του», καταλήγει ο Σωκράτης Φάμελλος στη δήλωσή του.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νίκος Ταγαράς στο γραφείο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το ΤΕΕ αποχαιρετά τον Νίκο Ταγαρά, σημαντικό μηχανικό και πολιτικό

Το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας και ο τεχνικός κόσμος αποχαιρετούν με θλίψη τον Νίκο Ταγαρά, πολιτικό μηχανικό και υφυπουργό, που έφυγε από τη ζωή στις 29 Μαΐου σε ηλικία 70 ετών. Μάχιμος μηχανικός και ουσιαστικός πολιτικός.
Πλημμυρισμένο ποτάμι
ΔΙΕΘΝΗ

Νεπάλ: 6.150 αγνοούμενοι από τις πλημμύρες της 26ης Αυγούστου

Ο αριθμός των αγνοούμενων από τις πλημμύρες της 26ης Αυγούστου στο Νεπάλ ανήλθε σήμερα σε 6.150, σύμφωνα με την υπηρεσία καταστροφών, αυξημένος από 5.179 που ήταν χθες, μετά από επικαιροποίηση των στοιχείων.
Φλόγες δάσους πυρκαγιά
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ζάκυνθος: Υπό έλεγχο η φωτιά στα Ξύγκια

Υπό έλεγχο τέθηκε η μεγάλη φωτιά στα Ξύγκια Ζακύνθου, όπου επιχειρούν 31 πυροσβέστες με πεζοπόρο τμήμα, 10 οχήματα και 6 αεροσκάφη. Οι δυνατοί άνεμοι δυσκολεύουν το έργο της κατάσβεσης και υπάρχει ανησυχία για αναζωπυρώσεις.
Πυρκαγιά σε δάσος
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Αυξήθηκαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις στο Κολχικό

Αυξήθηκαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις στη φωτιά που ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι στο Κολχικό Λαγκαδά. Επιχειρούν 46 πυροσβέστες με 14 οχήματα, αεροσκάφη και ελικόπτερο, χωρίς να κινδυνεύουν κατοικίες ή υποδομές.
Πυρκαγιά σε δάσος
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πυρκαγιά ξέσπασε στο Κολχικό του Λαγκαδά, στη Θεσσαλονίκη

Πυρκαγιά ξέσπασε σε αγροτοδασική περιοχή στο Κολχικό Λαγκαδά Θεσσαλονίκης. Επιχειρούν 32 πυροσβέστες, 11 οχήματα, πεζοπόρο τμήμα, ένα ελικόπτερο και δύο αεροσκάφη. Δεν απειλείται κατοικημένη περιοχή.
Μανώλης Γραφάκος ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

650 εκατ. ευρώ για έργα αποβλήτων και λυμάτων από το Ταμείο Ανάκαμψης

Πάνω από 650 εκατ. ευρώ επενδύθηκαν σε 72 έργα διαχείρισης αποβλήτων και λυμάτων με πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης, καλύπτοντας 131 οικισμούς, όπως παρουσιάστηκε στη 90ή ΔΕΘ από στελέχη του ΥΠΕΝ.