ΓΔ: 2470.95 -0.07% Τζίρος: 278.90 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Σημαία ΠΑΣΟΚ

ΠΑΣΟΚ: Επικρίνει τον κ. Μαρινάκη για κάλυψη θεσμικών ακροβασιών κυβέρνησης

Το ΠΑΣΟΚ κατηγορεί τον κ. Μαρινάκη για διαρκή ψευδή δηλώσεις και απόπειρα συγκάλυψης των θεσμικών ακροβασιών της κυβέρνησης, τονίζοντας πως η κυβέρνηση έχει εκτεθεί και ότι ο λαός έχει αντιληφθεί τις μεθοδεύσεις της.

Σε σκληρή ανακοίνωση προχώρησε το ΠΑΣΟΚ, απαντώντας στις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου στο Open, κατηγορώντας τον κ. Μαρινάκη ότι βρίσκεται σε «μόνιμη φάση… κατ’ εξακολούθηση ψεύτη» και επιχειρεί να καλύψει τις θεσμικές ακροβασίες και τις αθλιότητες της κυβέρνησης που εκπροσωπεί.

Το κόμμα σχολίασε ότι η κυβέρνηση είναι «στριμωγμένη στη γωνία» λόγω της «πρωτοφανούς μεθόδευσης να μην διοριστεί επικεφαλής στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα το πρόσωπο που συγκέντρωσε πλειοψηφία 3/5». 

Όπως υπογραμμίζει, «τη μια διαδίδουν ότι υπήρχε συμφωνία αλλά τη χάλασε η αντιπολίτευση, την άλλη ότι δεν υπήρχε συμφωνία αλλά υπήρχε τηλεφωνική επικοινωνία».

«Έχετε πια γελοιοποιηθεί», σημειώνει το ΠΑΣΟΚ, προσθέτοντας πως «όσες φαιδρότητες και να επιστρατεύσετε, ο ελληνικός λαός σας έχει πάρει χαμπάρι».

Κλείνοντας, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης τονίζει: «Είστε η κυβέρνηση του παρασκηνίου και των deals. Το ΠΑΣΟΚ θα σας ξεβολέψει, θα το συνηθίσετε».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κώστας Τσουκαλάς στο γραφείο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κριτική Τσουκαλά στην κυβέρνηση για τη ρύθμιση δανειοληπτών και τα funds

Ο Κώστας Τσουκαλάς τόνισε στον ΣΚΑΪ ότι η κυβέρνηση απλώς εφαρμόζει δικαστική απόφαση για τους δανειολήπτες αφού πρώτα προσπάθησε να την αποφύγει, ενώ επέκρινε και τον τρόπο που χειρίστηκε το θέμα ο Υπ. Οικονομικών.
Λογότυπο ΠΑΣΟΚ νύχτα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΣΟΚ: Καταδίκη για διαρροή προσωπικών δεδομένων 25.500 αποδήμων

Το ΠΑΣΟΚ κατηγορεί την κυβέρνηση για «κράτος λάφυρο», σχολιάζοντας ότι η ΝΔ και πολιτικοί φίλοι της διαχειρίστηκαν ακατάλληλα προσωπικά δεδομένα 25.500 αποδήμων. Απορρίπτει τη θέση της κυβέρνησης περί μεμονωμένου περιστατικού.
Κώστας Τσουκαλάς στο γραφείο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσουκαλάς: Ερωτήματα για την πρόταση της ΕΛΑΣ για τα «κόκκινα» δάνεια

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Κώστας Τσουκαλάς, υποστήριξε πως η πρόταση για λύση στα «κόκκινα» δάνεια δεν εξυπηρετεί εξίσου δανειολήπτες και funds, τονίζοντας ότι πρέπει να προστατευθεί η κύρια κατοικία και να μην διασφαλίζονται τα κέρδη των funds.
Κώστας Τσουκαλάς πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσουκαλάς: Προτεραιότητα σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις για τα κόκκινα δάνεια

Ο Κώστας Τσουκαλάς ανέλυσε στο Ρ/Φ ALPHA 9,89 την πρόταση ΠΑΣΟΚ για τα κόκκινα δάνεια, δίνοντας έμφαση στην επαναφορά προστασίας α' κατοικίας, ανεξάρτητο καθορισμό αξίας ακινήτων και συμμετοχή πιστωτών στον εξωδικαστικό μηχανισμό.
Νίκος Ανδρουλάκης
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανδρουλάκης: Ο Μητσοτάκης είναι ακριβός για τους πολίτες, φτηνός για φίλους

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, απάντησε στον Πρωθυπουργό για την πρόταση δωρεάν μετακίνησης νέων στα ΜΜΜ, κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι σπαταλά δισεκατομμύρια στους «ημέτερους» και αγνοεί τις ανάγκες πολιτών και νέας γενιάς.