ΓΔ: 2492.71 1.49% Τζίρος: 263.07 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Ολομέλεια Ελληνικής Βουλής
Φώτο: SOOC

Δουδωνής: «Η κοινοβουλευτική πλειοψηφία στηρίζεται σε υποδίκους»

Ο Παναγιώτης Δουδωνής, βουλευτής ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, δήλωσε ότι η κοινοβουλευτική πλειοψηφία στηρίζεται σε υποδίκους και κάλεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να τους αποπέμψει και να παραιτηθεί, με αφορμή τις δικογραφίες του ΟΠΕΚΕ.

Σε έντονη δήλωση προχώρησε ο Παναγιώτης Δουδωνής, βουλευτής Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, με αφορμή την παραλαβή των δικογραφιών που διαβιβάστηκαν στη Βουλή για τον ΟΠΕΚΕ.

«Ως μέλος της Επιτροπής Δεοντολογίας ήλθα στη Βουλή για την παραλαβή των δικογραφιών. Έχουμε μια κοινοβουλευτική πλειοψηφία υποδίκων, μια δεδηλωμένη που στηρίζεται σε υποδίκους. Ο κ. Μητσοτάκης έχει δύο ενέργειες να κάνει: Πρώτον να τους αποπέμψει και δεύτερον να παραιτηθεί».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σταύρος Παπασταύρου στη Βουλή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αντιδράσεις στη Βουλή για τη διεύρυνση αρμοδιοτήτων ΕΥΔΑΠ-ΕΥΑΘ

Βουλευτές ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ αντιδρούν στο νομοσχέδιο για την επέκταση αρμοδιοτήτων ΕΥΔΑΠ-ΕΥΑΘ, κατηγορώντας την κυβέρνηση για εμπορευματοποίηση του νερού και αγνόηση φορέων και κοινωνίας στη διαδικασία διαβούλευσης.
Κυριάκος Μητσοτάκης βουλή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: Μιλήσατε λίγο για το Σύνταγμα για να κρύψετε επιχειρήματα

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ότι αποφεύγει τη συζήτηση για το Σύνταγμα και τον κατηγόρησε για φτωχά επιχειρήματα, ενώ τόνισε πως η ΝΔ διεκδικεί καθαρή εντολή για τις συνταγματικές αλλαγές.
androulakis, nikos antoylakis, pasok, kinima allaghs
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ χωρίς εκτροπή στην αντιπολίτευση, ο Μητσοτάκης με πολλαπλές εκτροπές

Ο Νίκος Ανδρουλάκης απάντησε με έντονο ύφος στην κριτική του πρωθυπουργού για την ομιλία του στη Βουλή, κατηγορώντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη για θεσμικές εκτροπές και κάνοντας αναφορά στα «χρυσά σπιτάκια».
Μάκης Βορίδης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σύγκρουση στη Βουλή για τη Συνταγματική Αναθεώρηση με αιχμηρές τοποθετήσεις

Ο Μάκης Βορίδης κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ για καταστρατήγηση του Συντάγματος στη στάση του προς τη Συνταγματική Αναθεώρηση, υποστηρίζοντας ότι με τη θέση του το κόμμα αποτρέπει τη συζήτηση να αποτελέσει θέμα των εκλογών.
Ολομέλεια Βουλής άδεια
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βουλή: Αναθεώρηση Συντάγματος και ανάγκη υπερπλειοψηφίας, τονίζει ο Π. Δουδωνής

Ο Παναγιώτης Δουδωνής τόνισε ότι οι πρακτικές της κυβέρνησης ΝΔ στη συνταγματική αναθεώρηση καθιστούν αναγκαίες τις υπερπλειοψηφίες και την αναθεώρηση του άρθρου 110, ώστε να προστατευθούν οι συνταγματικές διαδικασίες.
Κτίριο Ελληνική Βουλή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση ΠΑΣΟΚ-ΑΔΕΔΥ για αναθεώρηση Συντάγματος και μονιμότητα

Η ΚΟ του ΠΑΣΟΚ και η ΑΔΕΔΥ συζήτησαν στη Βουλή το άρθρο 103 για τη μονιμότητα των δημοσίων υπαλλήλων και τη συνταγματική αναθεώρηση, τονίζοντας τη διατήρησή της, την αναβάθμιση της αξιολόγησης και ενισχύοντας τα δημόσια πανεπιστήμια.