ΓΔ: 2636.71 1.01% Τζίρος: 217.13 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 16:45:39
Λιμάνι Πειραιά πλοία

Αμερικανικοί σαρωτές ασφαλείας στο λιμάνι Πειραιά παρουσία πρέσβης ΗΠΑ

Η πρέσβης των ΗΠΑ Κίμπερλι Γκίλφοϊλ επισκέφθηκε το λιμάνι του Πειραιά, όπου ανακοινώθηκε ότι θα τοποθετηθούν αμερικανικοί σαρωτές ασφαλείας για την ενίσχυση της ασφάλειας και της διαφάνειας στο λιμάνι.

Η πρέσβης των ΗΠΑ Κίμπερλι Γκίλφοϊλ επισκέφθηκε σήμερα το λιμάνι του Πειραιά, όπου, όπως ανακοινώθηκε, θα τεθούν σε λειτουργία νέοι αμερικανικοί σαρωτές ασφαλείας, ενισχύοντας σημαντικά τα μέτρα προστασίας και ελέγχου.

Σε ανάρτησή της στο «Χ», η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ ανέφερε: «Σήμερα, είχα την τιμή να γίνω μάρτυρας ενός ιστορικού γεγονότος, καθώς εφαρμόζονται πρωτοποριακές τεχνολογικές λύσεις από τις ΗΠΑ για την ενίσχυση της ασφάλειας των συνόρων της Ελλάδας».

Η πρέσβης σημείωσε επίσης ότι «το λιμάνι του Πειραιά θα χρησιμοποιήσει μια νέα σειρά αμερικανικών σαρωτών ασφαλείας, οι οποίοι θα εξασφαλίσουν μεγαλύτερη ασφάλεια και διαφάνεια στο λιμάνι», υπογραμμίζοντας τη σημασία της συνεργασίας Ελλάδας και ΗΠΑ στον τομέα της τεχνολογίας και της ασφάλειας.

Κλείνοντας, η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ εξέφρασε τα συγχαρητήριά της, δηλώνοντας: «Συγχαρητήρια στην Ελλάδα και στη Viken για αυτή τη φανταστική εξέλιξη!»

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ασθενοφόρο ΕΚΑΒ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά μετά από παράσυρση από τραμ

Μια γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά όταν παρασύρθηκε από τραμ στη συμβολή Ακτής Ποσειδώνος και Ακτής Μιαούλη στον Πειραιά. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο, ενώ τα αίτια του συμβάντος παραμένουν άγνωστα.
Ελληνική αστυνομία περιπολικό
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πειραιάς: Άνοιξε ξανά η Δραγατσανίου μετά τον εντοπισμό πυρομαχικού

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στη Δραγατσανίου στον Πειραιά, μετά την απομάκρυνση τμήματος βλήματος όλμου που βρέθηκε στην περιοχή. Η κυκλοφορία είχε διακοπεί προσωρινά για λόγους ασφαλείας, με τη συνδρομή του Στρατού.
Λιμάνι Ραφήνας Ελλάδα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξεκινούν τα ακτοπλοϊκά από Πειραιά, ακολουθούν Ραφήνα και Λαύριο

Σταδιακά αποκαθίσταται η ακτοπλοϊκή συγκοινωνία από τα λιμάνια της Αττικής λόγω βελτίωσης του καιρού. Από Πειραιά τα πλοία φεύγουν κανονικά, ενώ σε Ραφήνα και Λαύριο τα δρομολόγια ξεκινούν απόγευμα, στις 16:30 και 17:30 αντίστοιχα.
Αστυνομική κορδέλα οδού
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πειραιάς: Κλειστή η Δραγατσανίου λόγω εύρεσης τμήματος όλμου

Διακόπηκε η κυκλοφορία στην οδό Δραγατσανίου στον Πειραιά λόγω εντοπισμού τμήματος όλμου. Πυροτεχνουργοί του Στρατού σπεύδουν για έλεγχο και λήψη μέτρων, ενώ η κυκλοφορία παραμένει προσωρινά κλειστή για ασφάλεια.