ΓΔ: 2483.58 1.12% Τζίρος: 22.99 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 11:20:36
Τάκης Θεοδωρικάκος πορτραίτο

Τ. Θεοδωρικάκος: Μήνυμα για τα 30 χρόνια από τα γεγονότα των Ιμίων

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος, με αφορμή τα 30 χρόνια από τα Ίμια, τιμά τους Καραθανάση, Βλαχάκο και Γιαλοψό, υπογραμμίζοντας πως παραμένουν σύμβολα θυσίας και εθνικής μνήμης. «Δεν τους ξεχνάμε ποτέ. Τους αξίζει αιώνια τιμή!»

Τριάντα χρόνια μετά την κρίση των Ιμίων, οι Χριστόδουλος Καραθανάσης, Παναγιώτης Βλαχάκος και Έκτορας Γιαλοψός παραμένουν σύμβολα τιμής και καθήκοντος, όπως τονίζει ο υπουργός Ανάπτυξης και βουλευτής Νοτίου Τομέα, Τάκης Θεοδωρικάκος, σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο κ. Θεοδωρικάκος επισημαίνει ότι οι τρεις αυτοί ήρωες βρίσκονται «στις καρδιές όλων των Ελλήνων, παρόντες στην εθνική μας μνήμη και στο αδιάκοπο χρέος προάσπισης της πατρίδας, σε στεριά, θάλασσα και αέρα». Υπογραμμίζει επίσης πως «δεν τους ξεχνάμε ποτέ» και ότι «τους αξίζει αιώνια τιμή».

Πηγή: Facebook

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

businessdaily-Theodorikakos-Anaptyxis
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Υπουργείο Ανάπτυξης: Δημιουργείται Εθνική Πύλη Ανθεκτικότητας για επιχειρήσεις

Το Υπουργείο Ανάπτυξης δημιουργεί την «Εθνική Πύλη Ανθεκτικότητας», μια ψηφιακή πλατφόρμα με εργαλεία, εκπαιδευτικό υλικό και υπηρεσίες αυτοαξιολόγησης για τη στήριξη επιχειρησιακής ανθεκτικότητας των ελληνικών επιχειρήσεων.
Τάκης Θεοδωρικάκος ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θεοδωρικάκος: Να συλληφθούν άμεσα οι δολοφόνοι της Βάγιας Νέστορα

Ο Υπ. Ανάπτυξης, Τάκης Θεοδωρικάκος, ζήτησε την άμεση σύλληψη και αυστηρή τιμωρία των δολοφόνων της Βάγιας Νέστορα, καταδικάζοντας τη βία και υπογραμμίζοντας πως δεν υπάρχει χώρος για τρομοκρατικές ενέργειες στη δημοκρατική Ελλάδα.
Σταύρος Καλαφάτης υπογράφει
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ξεκινούν 13 Περιφερειακά Hubs Καινοτομίας με έμφαση στις νέες τεχνολογίες

Ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Σταύρος Καλαφάτης, δήλωσε ότι το υπουργείο προωθεί μια καινοτόμο, πράσινη και ψηφιακή οικονομία, εστιάζοντας στη σύνδεση με την αυτοδιοίκηση και ενισχύει hubs καινοτομίας στις περιφέρειες, με επίκεντρο νέες τεχνολογίες.
Σταύρος Καλαφάτης υπογράφει
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στ. Καλαφάτης: Επενδύσεις σε έρευνα, υπερυπολογιστή και AI ως το 2027

Ο υφυπουργός Ανάπτυξης Σταύρος Καλαφάτης τόνισε ότι η Ελλάδα συνδιαμορφώνει πλέον τις εξελίξεις στην επιστημονική διπλωματία, με επενδύσεις στην έρευνα, την καινοτομία και την τεχνητή νοημοσύνη.