ΓΔ: 2178.76 3.62% Τζίρος: 327.76 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Λογότυπο ΠΑΣΟΚ νύχτα
Φώτο: ΠΑΣΟΚ

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Η κυβέρνηση απέτυχε να προστατεύσει τους πολίτες

«Τα βίαια επεισόδια των κουκουλοφόρων, που επιτέθηκαν και σε συγκεντρωμένους πολίτες, δεν αμαυρώνουν τα μεγαλειώδη συλλαλητήρια ανά την Ελλάδα» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

«Τα βίαια επεισόδια των κουκουλοφόρων, που επιτέθηκαν και σε συγκεντρωμένους πολίτες, -όπως έχει καταγραφεί σε πολλά βίντεο-, δεν αμαυρώνουν τα μεγαλειώδη συλλαλητήρια ανά την Ελλάδα και το πάνδημο αίτημα για αλήθεια και δικαιοσύνη», σχολίασε το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής μέσω του Γραφείου Τύπου του κόμματος.

Στο σχόλιο επισημαίνει πως «είναι σαφές ότι η κυβέρνηση και το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη απέτυχαν να προστατεύσουν εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες, παρά τις βαρύγδουπες δηλώσεις επί μια ολόκληρη εβδομάδα περί δήθεν σχεδίων προετοιμασίας».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Λογότυπο ΠΑΣΟΚ νύχτα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δήλωση στελέχους του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για το εξώδικο του Γρ. Δημητριάδη

Η Κατερίνα Σολωμού απάντησε στο εξώδικο, κάνοντας λόγο για αυτονόητη δημοκρατική υποχρέωση να ασκεί πολιτική κριτική. Τόνισε ότι η κριτική της βασίζεται σε δημόσια στοιχεία για τις παρακολου
Συμβούλιο της Επικρατείας
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΣΟΚ: Οι δικαστικές εξελίξεις αποκαλύπτουν το σκάνδαλο υποκλοπών

Το ΠΑΣΟΚ τονίζει ότι οι αποφάσεις του ΣτΕ επιβεβαιώνουν εκτροπή από την κυβέρνηση Μητσοτάκη στις παρακολουθήσεις. Το ΣτΕ έκρινε αντισυνταγματική την τροπολογία για την ενημέρωση των παρακολουθούμενων και επιβάλλει πλήρη δικαστικό έλεγχο.
Μανιάτης ομιλία ΠΑΣΟΚ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μανιάτης: Στην Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου η συζήτηση για το Predator

Την Τετάρτη 11 Μαρτίου, στο Στρασβούργο, συζητείται στην Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου το Κράτος Δικαίου στην Ελλάδα, μετά από αίτημα Μανιάτη. Το ΠΑΣΟΚ το συνδέει με την υπόθεση Predator.
Κτήριο Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο Ευρωκοινοβούλιο το Κράτος Δικαίου στην Ελλάδα μετά από αίτημα του Μανιάτη

Το Κράτος Δικαίου στην Ελλάδα συζητείται στην Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου στις 11 Μαρτίου, μετά από αίτημα του Γ. Μανιάτη. Αφορμή η απόφαση για το Predator και η διερεύνηση νέων υπόπτων.
Δίκη Χρυσής Αυγής δικαστήριο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΣΟΚ: Δικαίωση για τα θύματα η απόφαση κατά της Χρυσής Αυγής

Το ΠΑΣΟΚ δηλώνει πως η ομόφωνη απόφαση του Εφετείου που χαρακτηρίζει τη Χρυσή Αυγή εγκληματική οργάνωση, δικαιώνει τα θύματα και τους δημοκράτες. Τονίζει πως η μάχη κατά του νεοναζισμού και για τη δημοκρατία είναι διαρκής.