ΓΔ: 2676.02 0.55% Τζίρος: 330.81 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00
Λογότυπο ΠΑΣΟΚ νύχτα
Φώτο: ΠΑΣΟΚ

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Η κυβέρνηση απέτυχε να προστατεύσει τους πολίτες

«Τα βίαια επεισόδια των κουκουλοφόρων, που επιτέθηκαν και σε συγκεντρωμένους πολίτες, δεν αμαυρώνουν τα μεγαλειώδη συλλαλητήρια ανά την Ελλάδα» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

«Τα βίαια επεισόδια των κουκουλοφόρων, που επιτέθηκαν και σε συγκεντρωμένους πολίτες, -όπως έχει καταγραφεί σε πολλά βίντεο-, δεν αμαυρώνουν τα μεγαλειώδη συλλαλητήρια ανά την Ελλάδα και το πάνδημο αίτημα για αλήθεια και δικαιοσύνη», σχολίασε το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής μέσω του Γραφείου Τύπου του κόμματος.

Στο σχόλιο επισημαίνει πως «είναι σαφές ότι η κυβέρνηση και το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη απέτυχαν να προστατεύσουν εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες, παρά τις βαρύγδουπες δηλώσεις επί μια ολόκληρη εβδομάδα περί δήθεν σχεδίων προετοιμασίας».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βουλή των Ελλήνων
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γ. Φλωρίδης σε Ν. Ανδρουλάκη: Στήριξη κράτους δικαίου δεν είναι παρανομία

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης τόνισε στη Βουλή ότι το κράτος δικαίου προϋποθέτει σεβασμό στους νόμους και καταδίκασε τη διαρροή απόρρητων συζητήσεων της Επιτροπής, επισημαίνοντας βαρύτατες πολιτικές ευθύνες.
Λογότυπο ΠΑΣΟΚ νύχτα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δήλωση στελέχους του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για το εξώδικο του Γρ. Δημητριάδη

Η Κατερίνα Σολωμού απάντησε στο εξώδικο, κάνοντας λόγο για αυτονόητη δημοκρατική υποχρέωση να ασκεί πολιτική κριτική. Τόνισε ότι η κριτική της βασίζεται σε δημόσια στοιχεία για τις παρακολου
Αίθουσα ελληνικής Βουλής
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αντισυνταγματική η παρουσία Φλωρίδη στη Βουλή, λέει ο Π. Δουδωνής

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε η παρουσία του υπουργού Δικαιοσύνης στη Βουλή κατά τη συζήτηση για τη συνταγματική αναθεώρηση, με ΠΑΣΟΚ και άλλα κόμματα να τη χαρακτηρίζουν αντισυνταγματική και να ζητούν την αποχώρησή του.
Νίκος Ανδρουλάκης συνέδριο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανδρουλάκης: Η υπόθεση υποκλοπών ανοιχτή – Συνεχίζω τον αγώνα

Ο Νίκος Ανδρουλάκης δήλωσε πως η υπόθεση των υποκλοπών θα κλείσει μόνο όταν δικαστούν οι υπεύθυνοι και τόνισε ότι αναμένει την απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου. Για τον Αλέξη Τσίπρα σχολίασε τη σημασία της συνέπειας λόγων και πράξεων.