ΓΔ: 2686.2 1.75% Τζίρος: 315.94 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Κυριάκος Μητσοτάκης πορτρέτο

Σποτ ενόψει των ευρωεκλογών στις 9 Ιουνίου δημοσίευσε η Νέα Δημοκρατία

«Όσο πιο δυνατή είναι η φωνή μας στο Ευρωκοινοβούλιο τόσο πιο πολλά θα πετύχουμε για όλες τις Ελληνίδες και όλους του Έλληνες» τόνισε ο πρωθυπουργός επισημαίνοντας την κρισιμότητα των ευρωεκλογών.

Προεκλογικό σποτ ενόψει των ευρωεκλογών με επίκεντρο τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη έδωσε στη δημοσιότητα πριν λίγο η Νέα Δημοκρατία. Ο πρωθυπουργός απευθυνόμενος στους πολίτες, μιλάει για την κυβερνητική πολιτική στον τομέα της Υγείας, του Ψηφιακού Κράτους, ενώ αναφέρεται και στα μέτρα που έχουν ληφθεί για την ακρίβεια. Παράλληλα τονίζει ότι «το βαθύ κράτος αντιστέκεται» και ξεκαθαρίζει ότι χρειάζονται πιο τολμηρές μεταρρυθμίσεις.

«Όσο πιο δυνατή είναι η φωνή μας στο Ευρωκοινοβούλιο τόσο πιο πολλά θα πετύχουμε για όλες τις Ελληνίδες και όλους του Έλληνες» τόνισε ο πρωθυπουργός επισημαίνοντας την κρισιμότητα των ευρωεκλογών.

Σε ανάρτηση του που συνοδεύεται από το προεκλογικό σποτ ο κ.Μητσοτάκης σημείωσε:

«Πριν μερικούς μήνες μάς δώσατε την εντολή να συνεχίσουμε να αλλάζουμε την Ελλάδα. Καθημερινά τιμάμε την εντολή αυτή και δίνουμε τη μάχη για τις αλλαγές που τόσο έχει ανάγκη ο τόπος. Στις 9 Ιουνίου κάνουμε μαζί ακόμα ένα βήμα μπροστά. Και ερχόμαστε σταθερά, πιο κοντά στην Ευρώπη».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το "restart" της ΝΔ, ο ανασχηματισμός και η στήριξη Μητσοτάκη στη Μαρέβα

Το συνέδριο της ΝΔ με παρουσία Καραμανλή και Σαμαρά σηματοδοτεί την επανεκκίνηση του κόμματος ενόψει ευρωεκλογών. Τα σενάρια για τον ανασχηματισμό. Αγωγή της Μαρέβας Γκραμπόφσκι κατά της Έλενας Ακρίτα.
Κυριάκος Μητσοτάκης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: Η Ελλάδα από τις λίγες χώρες με γρήγορη μείωση χρέους

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στη Γενική Συνέλευση του ΣΕΒ, τόνισε τα μεγάλα βήματα προόδου που έχει κάνει η Ελλάδα τα τελευταία 7 χρόνια σε ανάπτυξη, εξαγωγές, αύξηση μισθών και μείωση ανεργίας, παρά τις διαδοχικές κρίσεις.
Κυριάκος Μητσοτάκης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση Μητσοτάκη-Ναουσέντα για άμυνα και σύνορα ΕΕ

Ο Πρόεδρος της Λιθουανίας Γκιτάνας Ναουσέντα, μετά τη συνάντησή του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τόνισε την πρόθεση για στενή συνεργασία με την Ελλάδα σε τομείς όπως η Άμυνα και η προστασία των εξωτερικών συνόρων της ΕΕ.
Κυριάκος Μητσοτάκης βουλή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο πρωθυπουργός θα παραστεί τη Δευτέρα στον αγιασμό της νέας Βουλής

Αύριο ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παραστεί στον αγιασμό της Βουλής, θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Λιθουανίας στο Μαξίμου και το απόγευμα θα μιλήσει στην εκδήλωση για τα 52 χρόνια της Νέας Δημοκρατίας.
Συμφωνία Ελλάδας και Βουλγαρίας
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: Τα μνημεία μιας χώρας δεν είναι λάφυρα πολέμου

Ο Κυρ. Μητσοτάκης τόνισε πως τα μνημεία δεν είναι λάφυρα αλλά μέρος της ιστορίας μας, στη τελετή επιστροφής κειμηλίων μεταξύ Ελλάδας-Βουλγαρίας, σημειώνοντας ότι τέτοιες πράξεις χτίζουν γέφυρες για ένα κοινό μέλλον.