ΓΔ: 0 0.00% Τζίρος: 0.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 09:43:29
Στήλες κερμάτων χέρι
Στήλες κερμάτων υποδηλώνουν χρηματοδότηση, ρευστότητα και επενδύσεις στην οικονομία.

Την Παρασκευή 27 Αυγούστου η πληρωμή για τη «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ» Ιουλίου

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπ. Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, κατά την ίδια ημέρα, θα καταβληθούν 3 εκατ. ευρώ για 6.935 πληρωμές δικαιούχων για την καταβολή αποζημίωσης ειδικού σκοπού για τους μήνες Μάιο και Ιούνιο.

Την Παρασκευή 27 Αυγούστου θα καταβληθούν 7,2 εκατ. ευρώ σε 36.052 δικαιούχους που είναι ενταγμένοι στο Μηχανισμό «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ» για την πληρωμή της οικονομικής ενίσχυσης βραχυχρόνιας εργασίας για τον μήνα Ιούλιο.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, κατά την ίδια ημέρα, θα καταβληθούν 3 εκατ. ευρώ για 6.935 πληρωμές δικαιούχων για την καταβολή αποζημίωσης ειδικού σκοπού για τους μήνες Μάιο και Ιούνιο (υπόλοιπα πληρωμών), σε συνέχεια υποβολής μονομερών υπεύθυνων δηλώσεων εργαζομένων με δικαίωμα υποχρεωτικής επαναπρόσληψης στον κλάδο τουρισμού.

Συνολικά, θα καταβληθούν 10,2 εκατ. ευρώ για 42.987 πληρωμές δικαιούχων.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Άννα Ευθυμίου ομιλία φόρουμ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Α. Ευθυμίου: Τεράστια η σημασία της ψυχικής υγείας για την εργασία

Η Υφυπουργός Εργασίας Άννα Ευθυμίου συμμετείχε στο Delphi Forum σε πάνελ για την ευημερία των εργαζομένων και την ανθεκτικότητα στη νέα οικονομία, με συντονιστή τον δημοσιογράφο Παύλο Πανταζόπουλο.
Συνέντευξη εργασίας γραφείου
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Στις 563.000 οι νέες θέσεις εργασίας και αύξηση πλήρους απασχόλησης από το 2019

Η «ΕΡΓΑΝΗ» για το 2025 καταγράφει ιστορικά χαμηλό ποσοστό ανεργίας, που υποχώρησε στο 7,5%, επιβεβαιώνοντας την ανοδική πορεία απασχόλησης και αμοιβών σύμφωνα με το Υπουργείο Εργασίας.
Νίκη Κεραμέως στη Βουλή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κεραμέως: Ποτέ δεν λειτούργησα με γνώμονα το πολιτικό κόστος

Η υπουργός Εργασίας Νίκη Κεραμέως υπερασπίστηκε το νέο νομοσχέδιο, διαψεύδοντας τους ισχυρισμούς για «13ωρη εργασία» και τονίζοντας ότι απαιτείται συναίνεση του εργαζόμενου. Παράλληλα, μίλησε για την τετραήμερη εργασία και το πρόγραμμα επαναπατρισμού «Rebrain Greece».