ΓΔ: 2128.19 3.06% Τζίρος: 58.62 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 11:01:42
Φώτο: Attica

Ολοκληρώθηκε η επένδυση ύψους 8 εκατ. ευρώ στο Attica City Link

Η επέκταση αποτελεί μέρος του στρατηγικού σχεδιασμού της εταιρίας, που έλαβε την απόφαση την προηγούμενη χρονιά να προχωρήσει με τη συγκεκριμένη επένδυση παρά τις συνθήκες της αγοράς.

Ολοκληρώθηκε η επένδυση στο attica City Link, για την επέκταση 4.000 τ.μ και τον επανασχεδιασμό του 3ου και 4ου ορόφου.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η συνολική επένδυση ανήλθε σε 8 εκατ. ευρώ λαμβάνοντας υπόψη τόσο τη συμμετοχή της ΑΤΤΙΚΑ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΕ όσο και τις δαπάνες παγίων και κεφαλαίου κίνησης των συνεργατών/προμηθευτών της εταιρίας, δείχνοντας έμπρακτα την εμπιστοσύνη τους στα πολυκαταστήματα attica.

Ο διευθύνων σύμβουλος των πολυκαταστημάτων attica, Ηλίας Κούκουτσας δήλωσε: «Στόχος μας είναι προσφέρουμε στους πελάτες των πολυκαταστημάτων attica ακόμη περισσότερες επιλογές και μία μοναδική αγοραστική εμπειρία, αξιοποιώντας στο μέγιστο τις δυνατότητες του attica Cιty Link, που αποτελεί ένα σημείο αναφοράς για το κέντρο της Αθήνας. Το πρόσφατο άνοιγμα της αγοράς αποτελεί την ιδανικότερη συγκυρία για να το πετύχουμε».

Σημειώνεται ότι η συνολική έκταση του attica City Link διαμορφώνεται στα 30.000 τ.μ., χαρίζοντας του τον τίτλο του μεγαλύτερου πολυκαταστήματος στην Ελλάδα. Η επέκταση αποτελεί μέρος του στρατηγικού σχεδιασμού της εταιρίας, που έλαβε την απόφαση την προηγούμενη χρονιά να προχωρήσει με τη συγκεκριμένη επένδυση παρά τις συνθήκες της αγοράς. Η επέκταση δημιουργεί ταυτόχρονα 250 νέες θέσεις εργασίας, αριθμός που ενισχύει σημαντικά το σύνολο του ανθρώπινου δυναμικού των πολυκαταστημάτων, που πλέον ξεπερνάει τους 2.000 εργαζομένους και συμβάλλει στην ενδυνάμωση της απασχόλησης.

Η επέκταση του 3ου και 4ου ορόφου, θα προσφέρει μία μοναδική αγοραστική εμπειρία στους επισκέπτες. Με σεβασμό στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του διατηρητέου κτιρίου που αποτελεί landmark του κέντρου της Αθήνας, το attica City Link παραμένει η καρδιά της πόλης και εξελίσσεται εισάγοντας σύγχρονα στοιχεία, διατηρώντας παράλληλα την οπτική και αισθητική επικοινωνία με την πόλη. O 3ος όροφος αποτελεί πλέον τον μεγαλύτερο χώρο sportswear και outdoor στο κέντρο της Αθήνας, ενώ διαθέτει ολοκληρωμένες συλλογές ρούχων και παπουτσιών από τα μεγαλύτερα αθλητικά brands καθώς και εξειδικευμένες μάρκες, προσφέροντας μία μοναδική εμπειρία shopping, με δυνατότητες personalization από πολλά brands. Στον 4ο όροφο, οι επισκέπτες κάνουν τα ψώνια τους διαλέγοντας ανάμεσα στα αγαπημένα τους γυναικεία luxury brands, ένδυσης, υπόδησης, κοσμημάτων και αξεσουάρ, ενώ οι υπηρεσίες εμπλουτίζονται ακόμη περισσότερο, με τη δημιουργία VIP αίθουσας για ραντεβού αγορών, κομμωτηρίου Telis Kikeris, καταστήματος Carpo και café-wine bar Le Cassis.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σημαία Κίνας οικονομία
ΔΙΕΘΝΗ

Αύξηση 2,8% στις λιανικές πωλήσεις καταναλωτικών αγαθών στην Κίνα το πρώτο δίμηνο 2026

Αύξηση 2,8% σημείωσαν οι λιανικές πωλήσεις καταναλωτικών αγαθών στην Κίνα το πρώτο δίμηνο του 2026, φτάνοντας τα 8,61 τρις γιουάν, σύμφωνα με το NBS, υψηλότερα κατά 1,9% σε σχέση με τον Δεκέμβριο του 2025.
Δυναμική τιμολόγηση, έξυπνος μετρητής
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ντεμπούτο σήμερα για «πορτοκαλί» τιμολόγια στα νοικοκυριά - Ποιοι θα ωφεληθούν

Από σήμερα ενεργοποιούνται τα δυναμικά πορτοκαλί τιμολόγια ρεύματος για τα νοικοκυριά, με ωριαίες χρεώσεις και όφελος για όσους προσαρμόζουν την κατανάλωσή τους. Προϋπόθεση η ύπαρξη «έξυπνου» μετρητή.
Γιάννης Βουτσινάς πορτρέτο
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Βουτσινάς: Ο κατώτατος μισθός ενισχύει εισόδημα και κατανάλωση

Η αύξηση του κατώτατου μισθού ενισχύει το εισόδημα και στηρίζει την κατανάλωση, τονίζει ο Γ. Βουτσινάς. Ζητά μέτρα στήριξης για μικρομεσαίες επιχειρήσεις ώστε να ωφεληθεί συνολικά η οικονομία και να διασφαλιστεί η σταθερότητα.
Οικονομία Γερμανίας ευρώ
ΔΙΕΘΝΗ

Γερμανία: Μειώνεται η καταναλωτική διάθεση και η κίνηση το Πάσχα

Ο πόλεμος στο Ιράν και ο φόβος για αυξήσεις στην ενέργεια, μαζί με χαμηλές προσδοκίες εισοδήματος, χαλάρωσαν σημαντικά το καταναλωτικό κλίμα, που έπεσε στις -28 μονάδες. Η εμπιστοσύνη είναι στο χαμηλότερο επίπεδο από το 2022.
Γιάννης Χατζηθεοδοσίου ομιλία
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Χατζηθεοδοσίου: Ανακούφιση από μέτρα, αλλά ζητούνται πρόσθετες παρεμβάσεις

Ο πρόεδρος του ΕΕΑ Γ. Χατζηθεοδοσίου τόνισε ότι τα νέα μέτρα στήριξης θα ανακουφίσουν τους πολίτες, αν και άργησαν. Επισήμανε ότι η επιδότηση στα καύσιμα μειώνει ουσιαστικά τη φορολογία και η ψηφιακή κάρτα θα βοηθήσει τα νοικοκυριά.