ΓΔ: 2665.93 0.90% Τζίρος: 397.40 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:04
Περιπολικό αστυνομίας
Φώτο: Shutterstock

Νεκρός άνδρας από πυροβολισμούς στον Διόνυσο - Συνελήφθη ο δράστης

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, για άγνωστους έως τώρα λόγους, ένας 77χρονος, λίγο μετά τις 08:30, πυροβόλησε και σκότωσε έναν 53χρονο δημοτικό υπάλληλο που εργαζόταν στον τομέα της ύδρευσης.

Θανάσιμα τραυματίστηκε 53χρονος δημοτικός υπάλληλος έπειτα από πυροβολισμούς που δέχθηκε από 77χρονο, το πρωί, στον Διόνυσο. 

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, για άγνωστους έως τώρα λόγους, ο ηλικιωμένος, λίγο μετά τις 08:30, πυροβόλησε το θύμα που εργαζόταν στον τομέα της ύδρευσης, μέσα στο γραφείο του στο Δήμο Διονύσου στην οδό Λακωνίας 3.

Ο δράστης συνελήφθη λίγο αργότερα στην περιοχή του Αγίου Στεφάνου.

 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βρετανικός στρατός στολής
ΔΙΕΘΝΗ

Βρετανία: Συλλήψεις μετά από εντοπισμό εκρηκτικών σε αεροπορική βάση

Η αστυνομία του Γκλόστερσιρ συνέλαβε αρκετούς άνδρες ως υπόπτους για παραβάσεις περί εκρηκτικών και ενίσχυσε την ασφάλεια στη βάση Φέρφορντ. Ειδικές δυνάμεις ερευνούν οχήματα, ενώ κάτοικοι απομακρύνθηκαν προληπτικά.
Εναέρια άποψη Γιοχάνεσμπουργκ
ΔΙΕΘΝΗ

Νότια Αφρική: 27 νεκροί και 26 τραυματίες σε δύο αιματηρά περιστατικά

Ένοπλοι με τυφέκια εφόδου σκότωσαν 17 και τραυμάτισαν 15 σε μπαρ στο δυτικό Γιοχάνεσμπουργκ. Αφαίρεσαν κινητά από πελάτες και διέφυγαν με άγνωστα οχήματα. Η αστυνομία τους αναζητεί, ενώ τα κίνητρα παραμένουν άγνωστα.
Αστυνομικό όχημα Ελλάδα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αστυνομική έφοδος σε οικισμούς Αργολίδας: 5 συλλήψεις για ρευματοκλοπή

Αστυνομική επιχείρηση σε Άργος-Μυκήνες και Ναύπλιο οδήγησε σε 25 ελέγχους, 6 προσαγωγές και 5 συλλήψεις για κλοπή ρεύματος. Εξιχνιάστηκαν τρεις κλοπές δικύκλων και μία κλοπή σε οικία σε Ναύπλιο και Τολό.
Αστυνομικό όχημα Ελλάδας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

49χρονος συνελήφθη μεθυσμένος στην Αττική Οδό χωρίς δίπλωμα

Συνελήφθη στην Αττική Οδό 49χρονος που οδηγούσε μεθυσμένος και χωρίς δίπλωμα, αφού του είχε αφαιρεθεί το 2023 για το ίδιο αδίκημα. Στον έλεγχο βρέθηκε να έχει 0,67 mg/l αλκοόλ και να μην φορά ζώνη ασφαλείας.
Πυρκαγιά φλόγες φωτιά
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Γυναίκα έκαψε πόρτα γειτόνισσας και την απείλησε

Στη σύλληψη 58χρονης στην Τούμπα Θεσσαλονίκης προχώρησε η αστυνομία, καθώς κατηγορείται ότι έβαλε φωτιά στην πόρτα της γειτόνισσάς της λόγω προσωπικών διαφορών, προκαλώντας ζημιές και εκτοξεύοντας απειλές.