ΓΔ: 2662.45 1.77% Τζίρος: 437.59 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Χειροπέδες σε χέρια άνδρα
Σύλληψη και χειροπέδες σε σπείρα.

Συνελήφθησαν διακινητές που διακηνόυσσαν λαθραία τσιγάρα μέσω ΚΤΕΛ

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε η ανωτέρω ποσότητα καπνικών προϊόντων, το χρηματικό ποσό των εξήντα ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα.

Δύο παρόμοιες περιπτώσεις διακίνησης λαθραίων τσιγάρων έλαβαν χώρα χθες και σήμερα στο Κ.Τ.Ε.Λ. Θεσσαλονίκης, για τις οποίες συνελήφθησαν συνολικά τέσσερις αλλοδαποί. Συγκεκριμένα - και στο πλαίσιο αξιοποίησης πληροφοριών - διενεργήθηκε έλεγχος χθες το απόγευμα από στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) και του γραφείου Ασφαλείας της Λιμενικής Αρχής Θεσσαλονίκης σε αποθήκη των Κ.Τ.Ε.Λ. Θεσσαλονίκης, όπου εντοπίστηκε ένας 20χρονος να αποβιβάζεται από λεωφορείο προερχόμενο από την Αθήνα.

Στη συνέχεια ενημέρωσε έναν 17χρονο, προκειμένου να παραλάβει από τον χώρο αποσκευών του λεωφορείου δύο σάκους χειρός, οι οποίοι περιείχαν συνολικά 2.250 πακέτα τσιγάρα, διαφόρων επωνυμιών, τα οποία δεν έφεραν ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης. Οι νεαροί αλλοδαποί συνελήφθησαν, ενώ από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε η ανωτέρω ποσότητα καπνικών προϊόντων, ένα εισιτήριο λεωφορείου, μία κάρτα SIM κινητής τηλεφωνίας, το χρηματικό ποσό των τριάντα ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα.

Στο μεταξύ, σε άλλες δύο συλλήψεις αλλοδαπών ηλικίας 28 και 36 ετών, προχώρησαν σήμερα το πρωί στελέχη των παραπάνω υπηρεσιών. Ο 28χρονος εντοπίστηκε επίσης να περιμένει λεωφορείο που μόλις είχε αφιχθεί από την Αθήνα. Στη συνέχεια ενημέρωσε τον 36χρονο προκειμένου να παραλάβουν από τον χώρο των αποσκευών του λεωφορείου τρεις μεγάλους ταξιδιωτικούς σάκους και δύο μεγάλες σακούλες, με τη συνδρομή μάλιστα ενός ακόμη αλλοδαπού που επέβαινε στο λεωφορείο, ο οποίος όμως διέφυγε της σύλληψης.

Ακολούθησε έλεγχος στις εν λόγω αποσκευές, όπου εντοπίστηκαν συνολικά 3.000 πακέτα τσιγάρα, διαφόρων επωνυμιών, καθώς και 250 συσκευασίες καπνού μικτού βάρους 12,5 κιλών, τα οποία επίσης στο σύνολο τους δεν έφεραν ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης. Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε η ανωτέρω ποσότητα καπνικών προϊόντων, το χρηματικό ποσό των εξήντα ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

περιπολικό άμεσης δράσης
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη μέλους σπείρας στη Θεσσαλονίκη για απάτες σε ηλικιωμένες

Η Αστυνομία συνέλαβε αλλοδαπό ύποπτο ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης που κατηγορείται για δύο απάτες σε βάρος ηλικιωμένων σε Θεσσαλονίκη και Τρίκαλα, με στόχο το παράνομο όφελος από τις πράξεις αυτές.
Νίκος Ταχιάος ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προτεραιότητα η επέκταση Μετρό στη βορειοδυτική Θεσσαλονίκη

Σε προτεραιότητα τίθεται η επέκταση του Μετρό προς βορειοδυτική Θεσσαλονίκη, με έμφαση σε Σταυρούπολη, Ευκαρπία και Εύοσμο, ενώ η υλοποίηση θα εξαρτηθεί από τη χρηματοδότηση του ΕΣΠΑ, χωρίς σαφές χρονοδιάγραμμα ακόμα.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πέντε ανήλικοι διέρρηξαν ναό, γραφεία και οχήματα στην Ημαθία

Πέντε ανήλικοι, ηλικίας 15-17 ετών, φέρονται να διέπραξαν 7 κλοπές και διαρρήξεις τον Αύγουστο και Σεπτέμβριο στην Ημαθία, αφαιρώντας συνολικά 1.670 ευρώ και αντικείμενα αξίας 400 ευρώ από διάφορες περιοχές.
Άδεια σχολική τάξη
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη καθηγητή στη Θεσσαλονίκη μετά από καταγγελία 16χρονης

Στη Θεσσαλονίκη συνελήφθη 58χρονος καθηγητής γυμναστής μετά από καταγγελία 16χρονης μαθήτριας ότι τη χαστούκισε εντός σχολείου, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.