ΓΔ: 2553.35 -2.22% Τζίρος: 392.12 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Έκρηξη σε ΑΤΜ τράπεζας
Αστυνομικοί και πυροσβέστες εξετάζουν ΑΤΜ μετά από ισχυρή έκρηξη.

Ληστές χτύπησαν ΑΤΜ στην Αγ. Παρασκευή με λεία 40.000 ευρώ

Άγνωστοι ανατίναξαν ΑΤΜ που βρίσκεται μπροστά από σούπερ μάρκετ στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής, με λεία 40.000 ευρώ. Η αστυνομία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Συνεχίζονται οι επιθέσεις σε μηχανήματα ΑΤΜ καθώς νέα έκρηξη σημειώθηκε τα ξημερώματα, αυτή τη φορά στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής.

Σύμφωνα με την αστυνομία, λίγο μετά τις 03:00, άγνωστοι ανατίναξαν ΑΤΜ που βρίσκεται μπροστά από σούπερ μάρκετ, στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου. Αμέσως μετά οι δράστες αφαίρεσαν τις κασετίνες με τα χρήματα και τράπηκαν σε φυγή, ενώ σημειώνεται ότι από την έκρηξη σημειώθηκαν υλικές ζημιές, στην πρόσοψη του σουπερ μάρκετ αλλά και σε ένα αυτοκίνητο που βρισκόταν κοντά στο σημείο της έκρηξης.

Η αστυνομία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, με το ποσό που κατάφεραν να αρπάξουν να υπολογίζεται οτι αγγίζει τα 40.000 ευρώ.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ταραχές στο Παρίσι
ΔΙΕΘΝΗ

Χαμηλή συμμετοχή και λίγα επεισόδια στις διαδηλώσεις στη Γαλλία

Μειωμένη ήταν η συμμετοχή στις σημερινές διαδηλώσεις κατά του υψηλού κόστους ζωής, με λιγότερους διαδηλωτές σε σύγκριση με τα προηγούμενα Σάββατα και τη μεγάλη κινητοποίηση της Πέμπτης τόσο στο Παρίσι όσο και συνολικά στη Γαλλία.
Πολωνία, αστυνομία
ΔΙΕΘΝΗ

Έξι νεκροί από επίθεση ενόπλου σε τουριστικό κέντρο της Κρακοβίας

Έξι νεκροί και 15 τραυματίες είναι ο απολογισμός της επίθεσης ενόπλου που άνοιξε πυρ από το αυτοκίνητό του στην κεντρική πλατεία της Κρακοβίας, σύμφωνα με τις αρχές. Θύματα ανάμεσα σε περαστικούς, με τέσσερις γυναίκες και δύο άνδρες νεκρούς.
Πολωνία, αστυνομία
ΔΙΕΘΝΗ

Ένοπλος σκότωσε 5 και τραυμάτισε 10 σε επίθεση στην Κρακοβία

Στην Κρακοβία, άνδρας άνοιξε πυρ μέσα από το αυτοκίνητό του στο τουριστικό κέντρο της πόλης, σκοτώνοντας πέντε και τραυματίζοντας τουλάχιστον δέκα άτομα. Η αστυνομία και διασώστες έφτασαν άμεσα στο σημείο.
Πολωνία, αστυνομία
ΔΙΕΘΝΗ

Πέντε νεκροί και πάνω από δέκα τραυματίες σε πυροβολισμούς στην Κρακοβία

Πέντε νεκροί και πάνω από δέκα τραυματίες από πυροβολισμούς κοντά στην κεντρική πλατεία αγοράς της Κρακοβίας. Ο δράστης συνελήφθη ενώ προσπαθούσε να διαφύγει και δεν αναζητούνται άλλοι ύποπτοι.
Αυτοκίνητο αστυνομίας Πολωνίας
ΔΙΕΘΝΗ

Τρεις νεκροί και δέκα τραυματίες από πυροβολισμούς στην Κρακοβία

Τρεις νεκροί και τουλάχιστον 10 τραυματίες είναι ο απολογισμός πυροβολισμών κοντά στην κεντρική πλατεία αγοράς της Κρακοβίας. Ο ύποπτος συνελήφθη ενώ προσπαθούσε να διαφύγει και δεν υπάρχουν άλλοι δράστες, σύμφωνα με την αστυνομία.
Χειροπέδες σε χαρτονομίσματα ευρώ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δικογραφία για απάτη και αυθαίρετη δόμηση στον Δήμο Δίου-Ολύμπου

Δικογραφία για απάτη, ψευδείς δηλώσεις και αυθαίρετη δόμηση σχηματίστηκε για 60 άτομα στον Δήμο Δίου-Ολύμπου, για υποθέσεις της τελευταίας 5ετίας που αφορούν παράνομες τακτοποιήσεις ακινήτων και ψευδείς βεβαιώσεις ημερομηνίας δόμησης.