ΓΔ: 1466.73 -0.91% Τζίρος: 74.10 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:19:05 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: ΑΠΕ

Ολοκληρώθηκε η επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στο κτίριο της οδού Ματρόζου στο Κουκάκι

Με πέντε συλλήψεις ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η νέα επιχείρηση της Ελληνικής Αστυνομίας για τον τερματισμό της ανακατάληψης του κτιρίου της οδού Ματρόζου στο Κουκάκι.

Ολοκληρώθηκε η επιχείρηση της Αστυνομίας στο κτίριο της οδού Ματρόζου στο Κουκάκι.

Οι αστυνομικοί άνοιξαν με τροχό την πόρτα του οικήματος στο οποίο είχε γίνει ανακατάληψη και εισέβαλαν στο εσωτερικό του, όπου συνέλαβαν πέντε άτομα, τρεις άνδρες και δύο γυναίκες.

Οι συλληφθέντες οδηγούνται στην Κρατική Ασφάλεια, ενώ θα ακολουθήσει επιχείρηση και στο δεύτερο κτίριο που, έγινε ανακατάληψη στο Κουκάκι, στην οδό Παναιτωλίου 21.

Η επιχείρηση της αστυνομίας ξεκίνησε το απόγευμα για την απομάκρυνση των αντιεξουσιαστών οι οποίοι προχώρησαν σήμερα σε ανακατάληψη των κτιρίων στην οδό Ματρόζου 45 και στην οδό Παναιτωλίου 21 στο Κουκάκι.

Άνδρες της ΕΚΑΜ έσπασαν τις εισόδους για να μπουν στα κτίρια καθώς σύμφωνα με την αστυνομία έχει δοθεί πράσινο φως από τον εισαγγελέα ενώ η όλη επιχείρηση παρακολουθείται από αέρος με τα δύο drones που διαθέτει η ΕΛΑΣ.

Σημειώνεται ότι οι καταληψίες πέταξαν τσιμεντόλιθους, ξύλα και μπογιές εναντίον των αστυνομικών που προστατεύονται με τις ασπίδες ενώ χρησιμοποιούν ειδικά λέιζερ για να τυφλώνουν τους νεαρούς προκειμένου να μην μπορούν να πετούν αντικείμενα.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εργατικό δυστύχημα στη Σαλαμίνα με έναν νεκρό και έναν τραυματία

Οι εργαζόμενοι ήταν μέλη ιδιωτικού συνεργείου που πραγματοποιούσαν εργασίες σε επιβατηγό οχηματαγωγό ταχύπλοο, σημαίας Κύπρου όπου τις εργασίες επέβλεπε τεχνικός ασφαλείας της εργολάβου εταιρείας.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ημερίδα για τον εκσυγχρονισμό της Δικαιοσύνης: Μικρά βήματα, μεγάλες αλλαγές

Ο Όμιλος Προβληματισμού για τον Εκσυγχρονισμό της Δικαιοσύνης (Ο.Π.Ε.Δ.) φιλοδοξεί να συμβάλλει δημιουργικά στο δημόσιο διάλογο για την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό της Δικαιοσύνης.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε τροχιά υλοποίησης βρίσκεται το Νέο Αρχαιολογικό Μουσείο Σπάρτης

Σε συνέχεια της στενής συνεργασίας των υπουργείων Πολιτισμού και Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών εξασφαλίζεται η χρηματοδότηση της υλοποίησής του έργου, με συνολικό προϋπολογισμό 31.769.852,67 εκατ. ευρώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κινηματογραφικές παραγωγές ετοιμάζουν Δ. Αθηναίων και Περιφέρεια Δ. Ελλάδας

«Σταθερή επιδίωξη του Γραφείου Κινηματογραφικών Παραγωγών του δήμου είναι να στηρίζει την ισόρροπη ανάπτυξη του κλάδου των οπτικοακουστικών παραγωγών» τόνισε ο διευθύνων σύμβουλος της Αναπτυξιακής Αθήνας, Ιωάννης Γεώργιζας.