ΓΔ: 0 0.00% Τζίρος: 0.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 10:15:04 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Andreas Mikroutsikos
Φωτο: ΑΠΕ

Στη ΜΕΘ του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου ο Ανδρέας Μικρούτσικος

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος πιθανότατα αντιμετώπισε σοβαρό καρδιαγγειακό πρόβλημα λίγες μέρες μετά τον θάνατο του αδερφού του, μουσικοσυνθέτη Θάνου Μικρούτσικου.

Με πνευμονικό οίδημα, η αιτία του οποίου διερευνάται, νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου ο τραγουδοποιός και τηλεοπτικός παρουσιαστής Ανδρέας Μικρούτσικος.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από τους θεράποντες ιατρούς, η κατάσταση του είναι σοβαρή και υποβάλλεται σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις που κρίνονται αναγκαίες για να αντιμετωπιστεί.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος πιθανότατα αντιμετώπισε σοβαρό καρδιαγγειακό πρόβλημα λίγες μέρες μετά τον θάνατο του αδερφού του, μουσικοσυνθέτη Θάνου Μικρούτσικου. Η διοίκηση του Νοσοκομείου και οι θεράποντες ιατροί πιθανότατα θα κάνουν ανακοινώσεις αργότερα για την πορεία της υγείας του ασθενούς.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ρέθυμνο: Πρόταση χρηματοδότησης έργου για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας

«Επιβάλλεται ο εκσυγχρονισμός του δικτύου μας για να μπορέσουμε να μεταφέρει υπάρχουσες παροχές ύδατος με ασφάλεια έως τους τελικούς χρήστες» ανέφερε ο δήμαρχος Γιάννης Ταταράκης.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άνοιξε η πλατφόρμα αιτήσεων για την πρώτη αρωγή στους πυρόπληκτους

Για την καταβολή της ενίσχυσης πρώτης αρωγής ο δικαιούχος υποβάλλει αίτηση, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας arogi.gov.gr η οποία λειτουργεί με τη συμβολή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων. 
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπ. Ανάπτυξης για λούνα-παρκ: Υπεύθυνος για την άδεια λειτουργίας ο Δήμος

«Η επιβολή της διακοπής λειτουργίας και των προστίμων για παράβαση της σχετικής νομοθεσίας επίσης γίνεται με απόφαση του αρμοδίου οργάνου του οικείου δήμου, στη συγκεκριμένη περίπτωση του Δήμου Κασσάνδρας» αναφέρεται στην ανακοίνωση.