ΓΔ: 0 0.00% Τζίρος: 0.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 10:15:04 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: ΑΠΕ

Καλά στην υγεία της η μοναδική κάτοικος της Κινάρου

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια με την εξαφάνιση της κυρίας Ρηνιώς, αφού το πλήρωμα του Σούπερ Πούμα που μετέβη στην Κίναρο την εντόπισε υγιή.

Καλά στην υγεία της είναι η μοναδική κάτοικος της Κινάρου. Την κυρία Ρηνιώ εντόπισε το πλήρωμα του ελικοπτέρου Σούπερ Πούμα της Πολεμικής Αεροπορίας που απογειώθηκε μαζί με διασώστη και ιατρό από τη Ρόδο για το σκοπό αυτό.

Το ελικόπτερο θα επιστρέψει στη βάση του ενώ μόλις καλυτερεύσουν οι καιρικές συνθήκες θα μεταφερθεί στο νησί ανάλογο τεχνικό προσωπικό για την αποκατάσταση βλαβών των δικτύων.

Σύμφωνα με ενημέρωση από κυβερνητικές πηγές, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επικοινώνησε το πρωί με τον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδη Στεφανή και του ζήτησε να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για τον εντοπισμό της και την αποκατάσταση της επικοινωνίας με το νησί.

Τελικά η εμβληματική κυρία Ρηνιώ εντοπίστηκε καλά στην υγεία της, με την περιπέτειά της να έχει αίσιο τέλος και να μην επιβεβαιώνονται οι φόβοι που είχαν εκφραστεί.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ρέθυμνο: Πρόταση χρηματοδότησης έργου για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας

«Επιβάλλεται ο εκσυγχρονισμός του δικτύου μας για να μπορέσουμε να μεταφέρει υπάρχουσες παροχές ύδατος με ασφάλεια έως τους τελικούς χρήστες» ανέφερε ο δήμαρχος Γιάννης Ταταράκης.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άνοιξε η πλατφόρμα αιτήσεων για την πρώτη αρωγή στους πυρόπληκτους

Για την καταβολή της ενίσχυσης πρώτης αρωγής ο δικαιούχος υποβάλλει αίτηση, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας arogi.gov.gr η οποία λειτουργεί με τη συμβολή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων. 
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπ. Ανάπτυξης για λούνα-παρκ: Υπεύθυνος για την άδεια λειτουργίας ο Δήμος

«Η επιβολή της διακοπής λειτουργίας και των προστίμων για παράβαση της σχετικής νομοθεσίας επίσης γίνεται με απόφαση του αρμοδίου οργάνου του οικείου δήμου, στη συγκεκριμένη περίπτωση του Δήμου Κασσάνδρας» αναφέρεται στην ανακοίνωση.