ΓΔ: 2033 -1.14% Τζίρος: 1.64 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 10:29:36
Περιπολικό αστυνομίας
Φώτο: Shutterstock

Προφυλακίστηκε και ο τρίτος κατηγορούμενος της μεγάλης ληστείας των 4,2 εκατ. ευρώ

Οι κατηγορούμενοι κρίθηκαν προφυλακιστέοι με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα μετά την πολύωρη ανάκρισή τους. Ο 64χρονος άντρας ένιωσε έντονη δυσφορία και πόνους στο στήθος, οπότε διακομίσθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας.

Προφυλακίστηκε και ο τρίτος κατηγορούμενος, ο 64χρονος ιδιοκτήτης συνεργείου αυτοκινήτων, που εμπλέκεται στη μεγάλη ληστεία των 4,2 εκατομμυρίων ευρώ από το υποκατάστημα εταιρείας φύλαξης στον Αμυγδαλεώνα Καβάλας.

Ο 64χρονος άντρας, ανήμερα τα Χριστούγεννα, κι ενώ κρατούνταν στην Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας και ετοιμάζονταν να μεταφερθεί στις φυλακές Θεσσαλονίκης, ένιωσε έντονη δυσφορία και πόνους στο στήθος, οπότε διακομίσθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας.

Εισήχθη αμέσως στην καρδιολογική κλινική και του έγιναν εξετάσεις, καθώς σύμφωνα με τον συνήγορό του ο πελάτης του έχει ιστορικό με την καρδιά του, γεγονός που ανησυχούσε τόσο τους συγγενείς του όσο και τους θεράποντες ιατρούς που τον παρακολουθούσαν.
Καθ’όλη τη διάρκεια της νοσηλείας του στο νοσοκομείο φυλάσσονταν φρουρούμενος από αστυνομικούς. Χθες το απόγευμα ο 64χρονος έλαβε εξιτήριο από το νοσοκομείο και σήμερα το πρωί μεταφέρθηκε στις φυλακές Θεσσαλονίκης.

Οι άλλοι δυο κατηγορούμενοι που εμπλέκονται στη ληστεία, ο 44χρονος πρώην διευθυντής του υποκαταστήματος της εταιρείας φύλαξης έχει μεταφερθεί στις δικαστικές φυλακές Κομοτηνής, ενώ ο 41χρονος, γιος του 64χρονου και κουμπάρος του 44χρονου, μεταφέρθηκε στις φυλακές Νιγρίτας.

Οι κατηγορούμενοι κρίθηκαν προφυλακιστέοι με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα τα ξημερώματα της παραμονής των Χριστουγέννων μετά την πολύωρη ανάκρισή τους.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χειροπέδες σε χαρτονομίσματα ευρώ
ΔΙΕΘΝΗ

Σύλληψη 46χρονου καταζητούμενου με διεθνές ένταλμα από τη Σερβία

Στη Βούλα συνελήφθη 46χρονος αλλοδαπός, καταζητούμενος με διεθνές ένταλμα από τη Σερβία για απάτη και ξέπλυμα μαύρου χρήματος, με παράνομα κέρδη άνω των 17 εκατ. δηναρίων. Τον εντόπισαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ.
Αστυνομικό όχημα Ελλάδας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προσαγωγές σε αστυνομικούς ελέγχους περιμετρικά του Πολυτεχνείου τη Δευτέρα

Η Αστυνομία πραγματοποίησε προληπτικούς ελέγχους γύρω από το Πολυτεχνείο, προχωρώντας σε προσαγωγές, ενώ ένας νεαρός συνελήφθη όταν εντοπίστηκαν στην κατοχή του σφυρί και ναρκωτικές ουσίες.
Σημαία Νιγηρίας κυματίζει
ΔΙΕΘΝΗ

Νιγηρία: 25 μαθήτριες απήχθησαν από ένοπλους σε οικοτροφείο θηλέων

Ένοπλοι εισέβαλαν σε οικοτροφείο θηλέων στην Κέμπι της Νιγηρίας, σκότωσαν έναν υπάλληλο και απήγαγαν 25 μαθήτριες, σύμφωνα με την αστυνομία. Οι δράστες μπήκαν στο σχολείο οπλισμένοι γύρω στη 1 το πρωί.