ΓΔ: 1430.98 0.38% Τζίρος: 31.80 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 14:12:39 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Cityzen: Πρόσκληση στους Αθηναίους να γνωρίσουν το ηλεκτρικό ποδήλατο

Την ευκαιρία να οδηγήσουν ένα ηλεκτρικό ποδήλατο σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο κοντά στα δικαστήρια Ευελπίδων θα έχουν οι Αθηναίοι την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου.

Η Cityzen Parking & Services προσφέρει τo απόγευμα της Παρασκευής 27 Δεκεμβρίου στους κατοίκους της Αθήνας τη δυνατότητα να βιώσουν την εμπειρία και την ευκολία οδήγησης ενός ηλεκτρικού ποδηλάτου, με την ειδική διαδρομή που έχει δημιουργήσει, μέσα στον χώρο στάθμευσης Cityzen Δικαστήρια Ευελπίδων.

Οι επισκέπτες θα πάρουν μια καλή ιδέα για το πως λειτουργεί ένας σύγχρονος ευρωπαϊκός κόμβος κινητικότητας μέσω του οποίου οι οδηγοί μπορούν να σταθμεύουν το όχημά τους και αμέσως μετά να χρησιμοποιούν διαφορετικές επιλογές μετακίνησης όπως την υπηρεσία park & ride, τα παραδοσιακά αλλά και τα ηλεκτρικά ποδήλατα, τα λεωφορεία, το μετρό ή ακόμη και car sharing για να μετακινηθούν στην πόλη.

Η Cityzen Parking & Services θέλει να εισάγει και στην ελληνική πρωτεύουσα, την ιδέα του micromobility που αποτελεί αναμφίβολα το μέλλον της βιώσιμης κινητικότητας στις σύγχρονες πόλεις. Τα ποδήλατα, σύγχρονα, πρακτικά και λειτουργικά μπορούν να αποτελέσουν μια ουσιαστική λύση, ανεξαρτήτως απόστασης ή μορφολογίας εδάφους.

Η ηλεκτρική υποβοήθηση προσφέρει τη λύση σε όλα τα παραπάνω κι αυτήν ακριβώς την εμπειρία θα βιώσουν οι επισκέπτες του Cityzen Parking Δικαστήρια Ευελπίδων, το απόγευμα της 27ης Δεκεμβρίου μετά τις 3 το μεσημέρι.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δεξαμενόπλοιο με ελληνική σημαία δέχθηκε επίθεση ανοιχτά της Υεμένης

Το δεξαμενόπλοιο Sounion ανέφερε επίθεση στα ανοιχτά του λιμανιού Χοντέιντα από δύο μικρά σκάφη που είχαν 15 άτομα και μετά από σύντομη ανταλλαγή πυρών απομακρύνθηκαν. Δεν υπάρχουν τραυματίες ή θύματα.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ρέθυμνο: Πρόταση χρηματοδότησης έργου για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας

«Επιβάλλεται ο εκσυγχρονισμός του δικτύου μας για να μπορέσουμε να μεταφέρει υπάρχουσες παροχές ύδατος με ασφάλεια έως τους τελικούς χρήστες» ανέφερε ο δήμαρχος Γιάννης Ταταράκης.