ΓΔ: 2271.72 0.25% Τζίρος: 274.60 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00
Περιπολικό ΕΛΑΣ κοντά
Περιπολικό της Ελληνικής Αστυνομίας σε κεντρικό σημείο πόλης με εμφανή επιγραφή ΕΛΑΣ.

Θεσσαλονίκη: Ένας νεκρός, δύο τραυματίες σε επίθεση με μαχαίρι

Νεκρός ένας νεαρός 19 ετών και τραυματίες ένας 19χρονος και ένας 20χρονος, ενώ η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης εξετάζει το ενδεχόμενο το βασικό κίνητρο της επίθεσης να ήταν οπαδικές διαφορές.

Δεκαννιάχρονος σκοτώθηκε και άλλοι δύο νέοι τραυματίστηκαν σε επίθεση που υπέστησαν με μαχαίρι σήμερα στην περιοχή Χαριλάου, στη Θεσσαλονίκη.

Το τραγικό περιστατικό εκτυλίχθηκε περί τη 01.00. Εξετάζεται το ενδεχόμενο το κίνητρο της επίθεσης να ήταν οπαδικές διαφορές. Κατά τα πρώτα στοιχεία που συγκέντρωσε η αστυνομία, οι τρεις νεαροί κινούνταν επί της οδού Γαζή όταν δέχθηκαν τη δολοφονική επίθεση από δράστες που κατά τα φαινόμενα επέβαιναν σε δύο αυτοκίνητα.

Ο 19χρονος φέρεται να υπέκυψε επιτόπου στα τραύματά του. Οι δύο τραυματίες, αντίστοιχα 19 και 20 ετών, έχουν διακομιστεί στο νοσοκομείο Παπανικολάου. Μέχρι στιγμής έχουν γίνει τουλάχιστον δεκαπέντε προσαγωγές υπόπτων και εξετάζεται η ενδεχόμενη εμπλοκή τους στο επεισόδιο.

Την έρευνα διενεργεί η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκης-Αθηνών: Συλλήψεις για παράνομους αγώνες ταχύτητας

Δύο άνδρες, 32 και 25 ετών, συνελήφθησαν στην εθνική Θεσσαλονίκης-Αθηνών να τρέχουν με 221 χλμ/ώρα κάνοντας κόντρες, ενώ το όριο είναι 120. Ο 25χρονος διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ.
Άδειο δικαστήριο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Προφυλακίστηκε κατηγορούμενος για ληστεία με τρεις διερμηνείς

Με τρεις διερμηνείς έγινε η απολογία 25χρονου αλλοδαπού με αδυναμία ομιλίας, που κατηγορείται για ληστεία 22χρονης στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος. Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Κυριακή.
τηλεκπαίδευση σε υπολογιστή
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη πέντε ατόμων για τηλεφωνικές απάτες με «λογιστή» σε Κιλκίς και Πέλλα

Πέντε συλλήψεις έγιναν σε Κιλκίς και Πέλλα για τηλεφωνικές απάτες με τη μέθοδο του «λογιστή». Οι δράστες αποπειράθηκαν να εξαπατήσουν ηλικιωμένους αποσπώντας χρήματα και κοσμήματα, ενώ τα κλοπιμαία επιστράφηκαν στους ιδιοκτήτες.