ΓΔ: 1423.56 1.17% Τζίρος: 74.76 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:24:59 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Exarxeia
Shutterstock

Επίθεση με μολότοφ στο Τουρκικό Προξενείο στη Θεσσαλονίκη

Κουκουλοφόροι επιτέθηκαν σε άνδρες των ΜΑΤ με μολότοφ. Δεν αναφέρθηκαν ζημιές ή τραυματισμοί. Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε 13 προσαγωγές.

Σε ρίψεις μολότοφ κατά ανδρών δύο διμοιριών των ΜΑΤ στην οδό Αγίου Δημητρίου στο ύψος του τουρκικού προξενείου και στην οδό Εθνικής Αμύνης προχώρησαν κουκουλοφόροι τα ξημερώματα.

Μια ομάδα περί τα είκοσι άτομα με καλυμμένα τα πρόσωπα τους, λίγο μετά τις τρεις το πρωί βγήκαν από τους χώρους ΑΠΘ και ήρθαν αντιμέτωποι με τις αστυνομικές δυνάμεις στην οδό Αγίου Δημητρίου, ρίχνοντας περίπου δεκαπέντε μολότοφ, ενώ λίγο αργότερα μια άλλη ομάδα δεκαπέντε ατόμων βγήκε στην οδό Εθνικής Αμύνης από την πλατεία Χημείου και πέταξε περίπου δέκα μολότοφ στους αστυνομικούς.

Οι αστυνομικοί τους απώθησαν κάνοντας χρήση δακρυγόνων και χειροβομβίδων κρότου - λάμψης και έκαναν δεκατρείς προσαγωγές ατόμων, που εν συνεχεία αφέθησαν ελεύθερα, καθώς δεν προέκυψαν στοιχεία εις βάρος τους.
Δεν υπήρξαν τραυματισμοί ή ζημιές.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μ. Σχοινάς για EuroPride: Στο κέντρο των πολιτικών μας είναι άνθρωπος

Ο κ. Σχοινάς τόνισε ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει θέσει ως στόχο την υλοποίηση της Ένωσης Ισότητας (Union of Equality) και την προώθηση των ανθρώπινων δικαιωμάτων, συμπεριλαμβανομένων και των ΛΟΑΤΚΙ δικαιωμάτων.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Αυξάνονται τα δρομολόγια της γραμμής 69 προς την Επανομή

Την επόμενη χρονιά τα θερινά δρομολόγια θα ξεκινήσουν την 15η Ιουνίου αντί για την 1η Ιουλίου ενώ θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση στα γραφεία του ΟΣΕΘ για το ζήτημα της αναδιάρθρωσης του δικτύου λεωφορειακών γραμμών.
LOATKI
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απαγόρευση συγκεντρώσεων διαμαρτυρίας κατά του EuroPride στη Θεσσαλονίκη

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση η απαγόρευση επιβάλλεται καθώς «επαπειλείται σοβαρός κίνδυνος για τη δημόσια ασφάλεια λόγω πιθανής διάπραξης σοβαρών εγκλημάτων, ιδίως κατά της ζωής».
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεγάλη προσπάθεια της πυροσβεστικής αυτή την ώρα στον Πολύγυρο Χαλκιδικής

Ταυτόχρονες πυρκαγιές που έχουν ξεσπάσει σε όλη τη χώρα. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, οκτώ από αυτές ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνες, ωστόσο ισχυρές επίγειες δυνάμεις και εναέρια μέσα κατάφεραν να τις περιορίσουν.