ΓΔ: 1466.73 -0.91% Τζίρος: 74.06 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:18:05 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Επτά συλλήψεις και δύο προσαγωγές από την αστυνομία στα Εξάρχεια

Οι νεαροί μπήκαν σε πολυκατοικία στη Σπυρίδωνος Τρικούπη 3, αλλά μετά από επιχείρηση της διμοιρίας των ΜΑΤ η αστυνομία προχώρησε σε συλλήψεις. Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν βόμβες μολότωφ, γάντια, αντιασφυξιογόνες μάσκες κ.α.

Επτά συλλήψεις και δύο προσαγωγές έγιναν συνολικά από την αστυνομία από τις πολυκατοικίες στην οδό Σπύρου Τρικούπη 3-5 και Στουρνάρη 4 στα Εξάρχεια.

Οι 6 συλλήψεις έγιναν στο δώμα της πρώτης πολυκατοικίας και η έβδομη έξω από το ίδιο κτίριο ενώ οι 2 προσαγωγές έγιναν από την πολυκατοικία στην οδό Στουρνάρη.

Δεν έγινε γνωστό μέχρι στιγμής αν και τί έχει βρεθεί στην πολυκατοικία στον οδό Στουρνάρη 4 .

Νωρίτερα η αστυνομία προχώρησε στην προσαγωγή μίας ομάδας ατόμων στα Εξάρχεια.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία οι νεαροί μπήκαν σε πολυκατοικία στη Σπυρίδωνος Τρικούπη 3, αλλά μετά από επιχείρηση της διμοιρίας των ΜΑΤ συνελήφθησαν έξι άτομα.

Οι συλληφθέντες, σύμφωνα με την αστυνομία, βρίσκονταν σε δώμα της ταράτσας της πολυκατοικίας όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν βόμβες μολότωφ, γάντια, αντιασφυξιογόνες μάσκες, πέτρες και άλλα αντικείμενα.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τρεις άνδρες συνελήφθησαν για άσκοπους πυροβολισμούς στο Ηράκλειο

Στα Χανιά, συνελήφθη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Χανίων στο Αεροδρόμιο «Ιωάννης Δασκαλογιάννης», 25χρονος αλλοδαπός, διωκόμενος με διεθνές ένταλμα σύλληψης από τις Αρχές της Γκάνα.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθη 44χρονος αλλοδαπός με πιστόλι στον Άγιο Παντελεήμονα

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ κατά την διάρκεια της περιπολίας τους έκριναν ύποπτο τον 44χρονο και τον κάλεσαν σε έλεγχο. Αυτός μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία των αστυνομικών εισήλθε σε κατάστημα με σκοπό να αποφύγει τον έλεγχο.
Astynomia, GADA
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

H ΕΛΑΣ εφιστά προσοχή για ψεύτικο email, δήθεν επιστολή του αρχηγού της

Οι δράστες, προσποιούμενοι τις αρμόδιες ελεγκτικές Αρχές, διακινούν επιστολή μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας και προσπαθούν να εξαπατήσουν του πολίτες με το πρόσχημα ότι ο αποδέκτης τους εμπλέκεται σε υπόθεση πορνογραφίας και άλλων αδικημάτων.