ΓΔ: 1466.73 -0.91% Τζίρος: 74.61 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: Shutterstock

Επεισόδια μεταξύ αστυνομικών και αντιεξουσιαστών στα Εξάρχεια

Κατά τον «κλεφτοπόλεμο» που ακολούθησε στα στενά των Εξαρχείων έγιναν δύο προσαγωγές, ενώ τα ΜΑΤ χρησιμοποίησαν και δακρυγόνα κατά των αντιεξουσιαστών.

Επεισόδια εκτυλίχθηκαν πριν από λίγη ώρα στα Εξάρχεια, μετά την πορεία αντιεξουσιαστών σε αντίδραση στην εκκένωση κατάληψης στο Πεδίον του Άρεως, από την Αστυνομία. 

Αντιεξουσιαστές έριξαν μολότοφ και οι αστυνομικοί των ΜΑΤ του απώθηκαν με δακρυγόνα. Κατά τον «κλεφτοπόλεμο» που ακολούθησε στα στενά των Εξαρχείων έγιναν δύο προσαγωγές. 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αστυνομική επιχείρηση σε υπό κατάληψη κτίριο στην ΑΣΟΕΕ

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται αστυνομική επιχείρηση για την εκκένωση κτιρίου που τελεί υπό κατάληψη, από το 2006 και είναι δίπλα στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ), στη συμβολή των οδών Μαυροματαίων και Δεριγνύ, στην Αθήνα.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τρεις άνδρες συνελήφθησαν για άσκοπους πυροβολισμούς στο Ηράκλειο

Στα Χανιά, συνελήφθη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Χανίων στο Αεροδρόμιο «Ιωάννης Δασκαλογιάννης», 25χρονος αλλοδαπός, διωκόμενος με διεθνές ένταλμα σύλληψης από τις Αρχές της Γκάνα.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθη 44χρονος αλλοδαπός με πιστόλι στον Άγιο Παντελεήμονα

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ κατά την διάρκεια της περιπολίας τους έκριναν ύποπτο τον 44χρονο και τον κάλεσαν σε έλεγχο. Αυτός μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία των αστυνομικών εισήλθε σε κατάστημα με σκοπό να αποφύγει τον έλεγχο.
Astynomia, GADA
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

H ΕΛΑΣ εφιστά προσοχή για ψεύτικο email, δήθεν επιστολή του αρχηγού της

Οι δράστες, προσποιούμενοι τις αρμόδιες ελεγκτικές Αρχές, διακινούν επιστολή μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας και προσπαθούν να εξαπατήσουν του πολίτες με το πρόσχημα ότι ο αποδέκτης τους εμπλέκεται σε υπόθεση πορνογραφίας και άλλων αδικημάτων.