ΓΔ: 1383.31 0.06% Τζίρος: 67.12 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Θανατηφόρο εργατικό ατύχημα στο δήμο Μινώα Πεδιάδος στο Ηράκλειο Κρήτης

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας χειριστής μηχανήματος έργου, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, παραπάτησε με αποτέλεσμα να χτυπηθεί από ερπυστριοφόρο όχημα. 

Θανατηφόρο εργατικό ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης σε εργοτάξιο, στο νέο διεθνές αεροδρόμιο στο Καστέλι του δήμου Μινώα Πεδιάδος στο νομό Ηρακλείου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας χειριστής μηχανήματος έργου, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, παραπάτησε με αποτέλεσμα να χτυπηθεί από ερπυστριοφόρο όχημα. 

Στο εργοτάξιο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο για τον άτυχο άνδρα ήταν ήδη αργά, καθώς υπέκυψε στα τραύματά του.

Τα συλλυπητήριά του για τον τραγικό θάνατο του εργαζόμενου εξέφρασε και ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδος, Μ. Φραγκάκης,  τονίζοντας ότι ο Δήμος "με όσα μέσα διαθέτει, θα βρίσκεται δίπλα στα παιδιά του εκλιπόντος, προκειμένου να τα στηρίξει ψυχολογικά και ηθικά σε αυτή την αβάσταχτη συνθήκη που καλούνται να ανταπεξέλθουν"

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκπρόσωπος Τύπου ΠΣ: Περιορίστηκε η πυρκαγιά στις Αιγειρούσες Μεγάρων

Σχετικά με την πυρκαγιά στο Βαρνάβα Αττικής, ο Βασίλης Βαθρακόγιαννης, τόνισε ότι κατά την έναρξή της οι ριπές των ανέμων έφταναν τα 8 μποφόρ με αποτέλεσμα σε ελάχιστα λεπτά να λάβει πολύ μεγάλες διαστάσεις.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πυρκαγιές σε Βαρνάβα και Μέγαρα αλλά και στην Ερέτρια και την Θεσπρωτία

Το 112 έστειλε αρχικά μήνυμα σε όσους βρίσκονται στην περιοχή να βρίσκονται σε ετοιμότητα ενώ ακολούθησε νέο μήνυμα για εκκένωση: «αν βρίσκεστε στην περιοχή Βαρνάβα Αττικής, απομακρυνθείτε προς Γραμματικό και Καπανδρίτι».
Wildfire in Varibobi, Attica on August 3, 2021. Πυρκαγιά στην Βαρυμπόμπη Αττικής, 3 Αυγούστου 2021
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ακραίος κίνδυνος πυρκαγιάς για την Αττική και άλλες δύο περιφέρειες άυριο

Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας έχει ενημερώσει τις αρμόδιες υπηρεσιακά εμπλεκόμενες κρατικές υπηρεσίες, καθώς και τις Περιφέρειες και τους Δήμους των ανωτέρω περιοχών, ώστε να βρίσκονται σε αυξημένη ετοιμότητα πολιτικής προστασίας.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο μικροσκόπιο των επιστημόνων επτά νησιά της χώρας λόγω της λειψυδρίας

Το Αγαθονήσι, η Αμοργός, η Θάσος, η Κάσος, η Σέριφος, η Σίφνος και οι Παξοί, τίθενται στο επίκεντρο μελετών, με σκοπό να υπολογιστούν οι σημερινές ανάγκες τους ως προς τη μελλοντική ζήτηση του νερού.