ΓΔ: 1423.56 1.17% Τζίρος: 74.76 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:24:59 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Επίθεση Πακιστανών με ρόπαλα σε μπαρ Κούρδων

Μία σύλληψη πραγματοποίησε η αστυνομία στη Θεσσαλονίκη, όταν, σύμφωνα με πληροφορίες, περίπου 20 Πακιστανοί εισέβαλαν σε μπαρ που συχνάζουν Κούρδοι, τραυμάτισαν θαμώνες και προκάλεσαν σοβαρές ζημιές.

Επεισόδιο σημειώθηκε σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπου μετά από συμπλοκή τραυματίστηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιδιοκτήτης του καταστήματος.

Όλα συνέβησαν στη 1:30 σε νυχτερινό μαγαζί, που βρίσκεται στην οδό Πτολεμαίων και στο οποίο συχνάζουν μετανάστες.

Όπως φαίνεται να προκύπτει, πιθανότατα λόγω προσωπικών διαφορών, ξέσπασε συμπλοκή, από την οποία τραυματίστηκε ελαφρά ένα άτομο, ενώ προκλήθηκαν ζημιές στο εσωτερικό του μαγαζιού.

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό, ένας νεαρός Πακιστανός επιτέθηκε φραστικά στη σύζυγο του ιδιοκτήτη του μπαρ, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να του ζητήσει να αποχωρήσει.

Αυτός το έκανα, επέστρεψε όμως στον χώρο με περίπου 20 ομοεθνείς, οι οποίοι, με ρόπαλα, λοστούς και καδρόνια, προκάλεσαν σοβαρές υλικές ζημιές στο μαγαζί ενώ τραυμάτισαν θαμώνες του καταστήματος και τον ιδιοκτήτη του, στο κεφάλι.

Στο σημείο έφτασαν αστυνομικές δυνάμεις που προχώρησαν σε πέντε προσαγωγές υπόπτων, από τους οποίους ο ένας, μετά την εξέτασή του, συνελήφθη και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών με την αυτόφωρη διαδικασία.

Με πληροφορίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μ. Σχοινάς για EuroPride: Στο κέντρο των πολιτικών μας είναι άνθρωπος

Ο κ. Σχοινάς τόνισε ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει θέσει ως στόχο την υλοποίηση της Ένωσης Ισότητας (Union of Equality) και την προώθηση των ανθρώπινων δικαιωμάτων, συμπεριλαμβανομένων και των ΛΟΑΤΚΙ δικαιωμάτων.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Αυξάνονται τα δρομολόγια της γραμμής 69 προς την Επανομή

Την επόμενη χρονιά τα θερινά δρομολόγια θα ξεκινήσουν την 15η Ιουνίου αντί για την 1η Ιουλίου ενώ θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση στα γραφεία του ΟΣΕΘ για το ζήτημα της αναδιάρθρωσης του δικτύου λεωφορειακών γραμμών.
LOATKI
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απαγόρευση συγκεντρώσεων διαμαρτυρίας κατά του EuroPride στη Θεσσαλονίκη

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση η απαγόρευση επιβάλλεται καθώς «επαπειλείται σοβαρός κίνδυνος για τη δημόσια ασφάλεια λόγω πιθανής διάπραξης σοβαρών εγκλημάτων, ιδίως κατά της ζωής».
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεγάλη προσπάθεια της πυροσβεστικής αυτή την ώρα στον Πολύγυρο Χαλκιδικής

Ταυτόχρονες πυρκαγιές που έχουν ξεσπάσει σε όλη τη χώρα. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, οκτώ από αυτές ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνες, ωστόσο ισχυρές επίγειες δυνάμεις και εναέρια μέσα κατάφεραν να τις περιορίσουν.