ΓΔ: 2603.34 -0.39% Τζίρος: 180.60 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00
Πυροσβεστικό όχημα στη φωτιά
Εξειδικευμένο πυροσβεστικό όχημα καταπολεμά πυρκαγιά σε δασική περιοχή.

Ελέγχθηκε η φωτιά σε αγροτοδασική περιοχή της Πελασγίας Φθιώτιδας

Υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά στη Πελασγία Φθιώτιδας, χωρίς να απειληθούν σπίτια. Επιχείρησαν 35 πυροσβέστες, 11 οχήματα, μια ομάδα πεζοπόρου της 4ης ΕΜΟΔΕ, 4 αεροσκάφη, 1 ελικόπτερο και υδροφόρες του Δήμου Στυλίδας.

Υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε αγροτοδασική περιοχή της Πελασγίας Φθιώτιδας, σύμφωνα με ενημέρωση από την Πυροσβεστική. Η φωτιά ξέσπασε περίπου στις 14:10 και, όπως αναφέρεται, δεν υπήρξε κίνδυνος για κατοικίες.

Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν 35 πυροσβέστες, υποστηριζόμενοι από μια ομάδα πεζοπόρου τμήματος της 4ης ΕΜΟΔΕ και 11 οχήματα. Για την αεροπυρόσβεση επιστρατεύθηκαν ένα ελικόπτερο και τέσσερα αεροσκάφη.

Επιπλέον, ο Δήμος Στυλίδας συνέδραμε τις προσπάθειες με υδροφόρες, συμβάλλοντας στην αποτελεσματική αντιμετώπιση του περιστατικού.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νίκος Ταγαράς στο γραφείο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το ΤΕΕ αποχαιρετά τον Νίκο Ταγαρά, σημαντικό μηχανικό και πολιτικό

Το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας και ο τεχνικός κόσμος αποχαιρετούν με θλίψη τον Νίκο Ταγαρά, πολιτικό μηχανικό και υφυπουργό, που έφυγε από τη ζωή στις 29 Μαΐου σε ηλικία 70 ετών. Μάχιμος μηχανικός και ουσιαστικός πολιτικός.
υδρογόνο
ΔΙΕΘΝΗ

Η Μπαοτού της Εσωτερικής Μογγολίας οδηγεί στην πράσινη υδρογονοκίνηση

Η Εσωτερική Μογγολία, που στηριζόταν στον άνθρακα, πλέον παράγει πράσινο υδρογόνο από ΑΠΕ, καθώς στην Κίνα αναπτύσσονται εμπορικής κλίμακας έργα υδρογόνου, με στήριξη της κυβέρνησης και 41 νέα πιλοτικά προγράμματα από το 2025.
Βουνοκορφές Πίνδου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καθηγητής ΠΘ: Το βουνό απαιτεί προσοχή στις υπαίθριες δραστηριότητες

Η στροφή των Ελλήνων σε βουνά και φαράγγια βελτιώνει την ποιότητα ζωής, αλλά αυξάνει κινδύνους λόγω έλλειψης γνώσης. Ο καθηγητής Χάρης Κουθούρης τονίζει την ανάγκη ενημέρωσης και πρόληψης ατυχημάτων σε εξωτερικές δραστηριότητες.
Φωτιά σε εργοστάσιο Βιολάντα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπό έλεγχο η φωτιά σε εργοστάσιο ανακύκλωσης στα Διαβατά Θεσσαλονίκης

Υπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα σε εξωτερικό χώρο εργοστασίου ανακύκλωσης στα Διαβατά Θεσσαλονίκης. Επελήφθησαν 18 πυροσβέστες με 6 οχήματα και συνδρομή του Δήμου Δέλτα με υδροφόρες και μηχανήματα.