ΓΔ: 2699.01 0.28% Τζίρος: 119.26 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 14:42:35
Κίνηση σε εθνική οδό

Η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε στην Αργιθέα Παιανίας

Η κυκλοφορία στην Αργιθέα Παιανίας αποκαταστάθηκε, μετά τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που εφαρμόστηκαν λόγω πυρκαγιάς. Είχε διακοπεί η κίνηση στην οδό Παπαγγελάκη από τη λεωφόρο Σπάτων έως τον σταθμό Κάντζας.

Κανονικά διεξάγεται πλέον η κυκλοφορία των οχημάτων στην περιοχή της Αργιθέας Παιανίας, μετά την άρση των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων που είχαν τεθεί σε ισχύ λόγω πυρκαγιάς, σύμφωνα με ενημέρωση των αρμόδιων αρχών.

Νωρίτερα, η κίνηση είχε διακοπεί στην οδό Παπαγγελάκη, από το ύψος της λεωφόρου Σπάτων έως τον σταθμό του προαστιακού Κάντζας, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χρήστος Δήμας
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σκέψεις για 24ωρο Μετρό Θεσσαλονίκης τα Σαββατοκύριακα - 60% το Flyover

Ο Υπουργός Χρίστος Δήμας τόνισε την πιλοτική 24ωρη λειτουργία του Μετρό Θεσσαλονίκης τα Σαββατοκύριακα, μίλησε για έργα όπως το Flyover, τις επεκτάσεις και τα μέτρα ενίσχυσης οδικής ασφάλειας, ενόψει της 90ής ΔΕΘ.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θεσσαλονίκη: Μόλις 0,7% οι οδηγοί με υπέρβαση αλκοόλ στο αίμα

Οι αλκοτέστ στη χώρα διπλασιάστηκαν στο πρώτο οκτάμηνο του 2026, με 1,7 εκατ. ελέγχους έναντι 860.000 το 2025, ενώ τα θετικά δείγματα μειώθηκαν στο 0,7%. Τα στοιχεία παρουσίασε ο Μ. Χρυσοχοΐδης σε πολιτική εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ στη Θεσσαλονίκη.
Κίνηση σε εθνική οδό
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Προβληματισμός για την οδική ασφάλεια στην Εγνατία λόγω έργων

Καταγγελίες για επικίνδυνες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εγνατία Οδό λόγω έργων συντήρησης διατυπώνουν οι μεταφορείς και οι εργαζόμενοι. Κάνουν λόγο για αυξημένα ατυχήματα, καθυστερήσεις και ζητήματα ασφάλειας λόγω μονοδρομήσεων.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

346 τροχαία τον Αύγουστο στην Αττική: 14 νεκροί και 397 τραυματίες

Τον Αύγουστο στην Αττική καταγράφηκαν 346 τροχαία, με 14 νεκρούς και 397 τραυματίες. Αιτίες ήταν η απρόσεκτη οδήγηση, οι παραβάσεις και η μη χρήση κράνους. Επιπλέον, βεβαιώθηκαν 25.522 παραβάσεις από την Τροχαία.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Αυτόφωρο σε 24χρονο για επίδειξη με σπορ αυτοκίνητο

Στο Αυτόφωρο θα δικαστεί 24χρονος Ούγγρος που συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη για επικίνδυνους ελιγμούς με σπορ αυτοκίνητο στην λεωφόρο Μ. Αλεξάνδρου. Η οδήγησή του καταγράφηκε σε βίντεο που δημοσιοποιήθηκε.