ΓΔ: 2635.21 0.96% Τζίρος: 215.90 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 16:44:39
Κίνηση σε εθνική οδό

Η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε στην Αργιθέα Παιανίας

Η κυκλοφορία στην Αργιθέα Παιανίας αποκαταστάθηκε, μετά τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που εφαρμόστηκαν λόγω πυρκαγιάς. Είχε διακοπεί η κίνηση στην οδό Παπαγγελάκη από τη λεωφόρο Σπάτων έως τον σταθμό Κάντζας.

Κανονικά διεξάγεται πλέον η κυκλοφορία των οχημάτων στην περιοχή της Αργιθέας Παιανίας, μετά την άρση των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων που είχαν τεθεί σε ισχύ λόγω πυρκαγιάς, σύμφωνα με ενημέρωση των αρμόδιων αρχών.

Νωρίτερα, η κίνηση είχε διακοπεί στην οδό Παπαγγελάκη, από το ύψος της λεωφόρου Σπάτων έως τον σταθμό του προαστιακού Κάντζας, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ψηφιακός μετασχηματισμός επιχειρήσεων
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέο ψηφιακό σύστημα εξετάσεων οδηγών και πινακίδων από το Υπουργείο

Υπεγράφη σύμβαση για την αναβάθμιση της ψηφιακής πλατφόρμας του Υπουργείου Μεταφορών, με στόχο τον εκσυγχρονισμό υπηρεσιών, διαφάνεια και οδική ασφάλεια. Ο προϋπολογισμός είναι 2,1 εκατ. ευρώ και το έργο θα ολοκληρωθεί σε 24 μήνες.
ΔΕΘ Θεσσαλονίκης πύργος ΟΤΕ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Ρυθμίσεις κυκλοφορίας στις 26 και 28 Οκτωβρίου λόγω εκδηλώσεων

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ισχύουν στη Θεσσαλονίκη, λόγω εκδηλώσεων για τον Αγ. Δημήτριο και την 28η Οκτωβρίου. Στις 22/10, 07:30-14:00 διακοπή κυκλοφορίας στη Θεσ/νίκης-Ν. Μουδανιών, από Νέα Αερογέφυρα Θέρμης έως Αερογέφυρα Ρυσίου.
Αστυνομικό όχημα Ελλάδα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

26χρονος στην Αρτέμιδα απείλησε αστυνομικούς με μαχαίρι μετά από τροχαίο

Ένας 25χρονος συνελήφθη τα ξημερώματα στην Αρτέμιδα, αφού προκάλεσε τροχαίο υπό την επήρεια αλκοόλ και απείλησε αστυνομικούς με μαχαίρι. Οι αστυνομικοί τον αφοπλίσαν και τον συνέλαβαν στη λεωφόρο Βραυρώνος.
περιπολικό άμεσης δράσης
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συλλήψεις στη Θεσσαλονίκη για μέθη, επικίνδυνη οδήγηση και πινακίδες

Η Αστυνομία Θεσσαλονίκης συνέλαβε τρεις οδηγούς το τελευταίο 24ωρο: Έναν 24χρονο μοτοσικλετιστή για επικίνδυνους ελιγμούς και αποφυγή ελέγχου, και έναν 59χρονο που οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ.
Διαλυμένο αυτοκίνητο τροχαίου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

25χρονος συνελήφθη μετά από πρόσκρουση σε παιδική χαρά στο Μενίδι

Αστυνομικοί συνέλαβαν 25χρονο στο Μενίδι όταν το πρωί της Κυριακής το αυτοκίνητό του εισέβαλε σε παιδική χαρά μετά από σύγκρουση. Ο οδηγός εξύβρισε και απείλησε τους αστυνομικούς και αρνήθηκε αλκοτέστ.