ΓΔ: 2709 0.51% Τζίρος: 188.37 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 14:27:33
Πυρκαγιά σε δάσος

Υπό έλεγχο οι φωτιές σε Άγιο Αντώνιο Κιλκίς και Μουσθένη Καβάλας

Υπό έλεγχο τέθηκαν οι πυρκαγιές σε Άγιο Αντώνιο Κιλκίς και Μουσθένη Καβάλας. Στο Κιλκίς συμμετείχαν 36 πυροσβέστες, 9 οχήματα, 3 αεροσκάφη και υδροφόρες του δήμου.

Υπό έλεγχο τέθηκαν οι πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν σε αγροτοδασικές περιοχές στο Κιλκίς και στην Καβάλα, σύμφωνα με τις αρμόδιες αρχές.

Συγκεκριμένα, η πυρκαγιά στην περιοχή Άγιος Αντώνιος στο Κιλκίς εκδηλώθηκε γύρω στις 6.30 το απόγευμα και οριοθετήθηκε έπειτα από την άμεση επέμβαση των δυνάμεων της Πυροσβεστικής. Για την κατάσβεση κινητοποιήθηκαν 36 πυροσβέστες, δύο ομάδες πεζοπόρων της 2ης ΕΜΟΔΕ, 9 οχήματα και 3 αεροσκάφη, ενώ ο δήμος Κιλκίς παρείχε υδροφόρες.

Παράλληλα, υπό έλεγχο τέθηκε και η πυρκαγιά που ξέσπασε στη Μουσθένη του δήμου Παγγαίου Καβάλας, λίγο πριν από τις 9 το βράδυ. Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν 10 πυροσβέστες με 4 οχήματα, ενώ ο δήμος Παγγαίου συνέδραμε με μηχανήματα έργου και υδροφόρες.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη πολυκατοικίες άποψη
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Ξεκινά νέα δενδροφύτευση σε πρασιές και ανοιχτούς χώρους

Ο δήμος Θεσσαλονίκης ξεκινά νέα δράση «Βάλτε Χρώμα!» για αύξηση του πρασίνου, φυτεύοντας δέντρα σε χώρους πολιτών που αναλαμβάνουν τη φροντίδα τους. Στόχος η πιο πράσινη πόλη, ενεργοποιώντας όλους τους δημότες.
Πυρκαγιά σε δάσος
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πυρκαγιά σε χορτολιβαδική έκταση Πέλλας χωρίς ενεργό μέτωπο

Η πυρκαγιά που ξέσπασε σε χορτολιβαδική έκταση στα Άθυρα Πέλλας δεν έχει πλέον ενεργό μέτωπο, σύμφωνα με την Πυροσβεστική. Στην επιχείρηση συμμετείχαν 20 πυροσβέστες, 10 οχήματα και εθελοντές.
Πράσινη επένδυση ανάπτυξη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΡΑΣΙΝΟΙ–Οικολογία: Νέο «Πράσινο σχέδιο» για τη Θεσσαλονίκη

Οι ΠΡΑΣΙΝΟΙ-Οικολογία παρουσίασαν στη ΔΕΘ τετραετές «Πράσινο σχέδιο καθημερινότητας» ύψους 1,85 δισ. ευρώ, που περιλαμβάνει ενεργειακές ανακαινίσεις, πράσινο ταμείο, καθαρή μετακίνηση και πρόληψη πυρκαγιών.