ΓΔ: 2605.71 1.40% Τζίρος: 290.51 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03
Πυρκαγιά σε δάσος

Φωτιά σε δασική περιοχή στην Κινέτα

Πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική περιοχή στην Κινέτα Αττικής, μακριά από σπίτια. Επιχειρούν 38 πυροσβέστες με ενισχύσεις από αέρος και εθελοντές, καθώς και υδροφόρες του Δήμου Μεγαρέων.

Πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική έκταση στην Κινέτα Αττικής, σύμφωνα με ενημέρωση από την Πυροσβεστική. Η φωτιά εκδηλώθηκε περίπου στις 13:00 σε ορεινή περιοχή, μακριά από οικίες ή υποδομές.

Στο έργο της κατάσβεσης συμμετέχουν 38 πυροσβέστες, τρεις ομάδες πεζοπόρων τμημάτων της 1ης ΕΜΟΔΕ, εθελοντές και πέντε οχήματα. Επιπλέον, από αέρος επιχειρεί ένα ελικόπτερο.

Η επιχείρηση ενισχύεται από υδροφόρες του Δήμου Μεγαρέων.

Για τα αίτια της πυρκαγιάς έχει ενεργοποιηθεί το Ανακριτικό Κλιμάκιο Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού Δυτικής Αττικής, προκειμένου να διερευνήσει τις συνθήκες εκδήλωσής της.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Φωτιά σε εργοστάσιο Βιολάντα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπό έλεγχο η φωτιά σε εργοστάσιο ανακύκλωσης στα Διαβατά Θεσσαλονίκης

Υπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα σε εξωτερικό χώρο εργοστασίου ανακύκλωσης στα Διαβατά Θεσσαλονίκης. Επελήφθησαν 18 πυροσβέστες με 6 οχήματα και συνδρομή του Δήμου Δέλτα με υδροφόρες και μηχανήματα.
Φωτιά στην Αττική
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτιά ξέσπασε σε εργοστάσιο ανακύκλωσης στον Ασπρόπυργο

Φωτιά ξέσπασε σε χώρο ανακύκλωσης σκραπ στον Ασπρόπυργο γύρω στις 12:00. Επιχειρούν 25 πυροσβέστες με 9 οχήματα και υδροφόρες του Δήμου, χωρίς να υπάρχει κίνδυνος επέκτασης. Ερευνώνται τα αίτια από το Ανακριτικό Κλιμάκιο.
λιμάνι Θεσσαλονίκης αεροφωτογραφία
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Ακίνδυνα τα ευρήματα στο λιμάνι, δηλώνει ο υπεύθυνος έργου

Ο διευθυντής του έργου επέκτασης της Προβλήτας 6 του ΟΛΘ, Δημήτρης Μουτσάκης, διαβεβαιώνει πως δεν υπάρχει κίνδυνος από τα ευρήματα πυρομαχικών στο λιμάνι Θεσσαλονίκης και η ασφάλεια των εργαζομένων είναι προτεραιότητα.