ΓΔ: 2605.71 1.40% Τζίρος: 290.51 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03
Πυρκαγιά σε δάσος
Μεγάλη πυρκαγιά κατακαίει δασική έκταση σε ελληνική περιοχή, προκαλώντας μεγάλες οικολογικές ζημιές.

Υπό έλεγχο η φωτιά σε δασική περιοχή στα Οινόφυτα

Οριοθετήθηκε η φωτιά σε δασική έκταση στα Οινόφυτα Βοιωτίας. Επιχειρούν 30 πυροσβέστες, δύο πεζοπόρα τμήματα, εθελοντές, επτά οχήματα και υδροφόρες. Έρευνα για τα αίτια διενεργεί το Ανακριτικό Κλιμάκιο Φθιώτιδας.

Πυρκαγιά σε δασική έκταση σημειώθηκε στα Οινόφυτα Βοιωτίας, ωστόσο σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά έχει πλέον οριοθετηθεί.

Το περιστατικό εκδηλώθηκε γύρω στις 15:00. Για την κατάσβεση κινητοποιήθηκαν 30 πυροσβέστες, 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων της 4ης ΕΜΟΔΕ, εθελοντές και 7 οχήματα. Επιπλέον, στη μάχη με τις φλόγες συνέδραμαν υδροφόρες ΟΤΑ.

Όπως αναφέρει η Πυροσβεστική, για τη συγκεκριμένη πυρκαγιά ενεργοποιήθηκε το Ανακριτικό Κλιμάκιο Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού Φθιώτιδας, με σκοπό τη διερεύνηση των αιτίων της.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Φωτιά σε εργοστάσιο Βιολάντα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπό έλεγχο η φωτιά σε εργοστάσιο ανακύκλωσης στα Διαβατά Θεσσαλονίκης

Υπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα σε εξωτερικό χώρο εργοστασίου ανακύκλωσης στα Διαβατά Θεσσαλονίκης. Επελήφθησαν 18 πυροσβέστες με 6 οχήματα και συνδρομή του Δήμου Δέλτα με υδροφόρες και μηχανήματα.
Φωτιά στην Αττική
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτιά ξέσπασε σε εργοστάσιο ανακύκλωσης στον Ασπρόπυργο

Φωτιά ξέσπασε σε χώρο ανακύκλωσης σκραπ στον Ασπρόπυργο γύρω στις 12:00. Επιχειρούν 25 πυροσβέστες με 9 οχήματα και υδροφόρες του Δήμου, χωρίς να υπάρχει κίνδυνος επέκτασης. Ερευνώνται τα αίτια από το Ανακριτικό Κλιμάκιο.
λιμάνι Θεσσαλονίκης αεροφωτογραφία
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Ακίνδυνα τα ευρήματα στο λιμάνι, δηλώνει ο υπεύθυνος έργου

Ο διευθυντής του έργου επέκτασης της Προβλήτας 6 του ΟΛΘ, Δημήτρης Μουτσάκης, διαβεβαιώνει πως δεν υπάρχει κίνδυνος από τα ευρήματα πυρομαχικών στο λιμάνι Θεσσαλονίκης και η ασφάλεια των εργαζομένων είναι προτεραιότητα.