ΓΔ: 2615.07 0.25% Τζίρος: 239.11 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Κίνηση σε εθνική οδό

Αυξημένη κίνηση στους κεντρικούς δρόμους της Αττικής

Αυξημένη είναι η κίνηση στους δρόμους εξόδου από την Αττική, με καθυστερήσεις σε λεωφόρο Αθηνών, Σχιστού και διόδια Ελευσίνας. Ουρές και χαμηλές ταχύτητες μέχρι Νέα Πέραμο. Κίνηση και στην Αττική Οδό, Ανθούσα-Μεταμόρφωση.

Αυξημένη κίνηση καταγράφεται στους βασικούς οδικούς άξονες που οδηγούν εκτός Αττικής, καθώς πολλοί οδηγοί εγκαταλείπουν το λεκανοπέδιο με προορισμό τις περιφέρειες για το Σαββατοκύριακο.

Σύμφωνα με στοιχεία της Τροχαίας, μεγάλες καθυστερήσεις σημειώνονται στη λεωφόρο Αθηνών, από το ύψος του Χαϊδαρίου έως τον Ασπρόπυργο, αλλά και στη λεωφόρο Σχιστού. Ουρές έχουν σχηματιστεί στα διόδια της Ελευσίνας, ενώ οι οδηγοί κινούνται με χαμηλές ταχύτητες μέχρι και τη Νέα Πέραμο.

Αυξημένη κίνηση παρατηρείται επίσης στην Αττική Οδό, κυρίως στα τμήματα από Ανθούσα έως Μεταμόρφωση και από Ασπρόπυργο έως τα διόδια Ελευσίνας, όπου οι καθυστερήσεις είναι αισθητές.

Στο «κόκκινο» βρίσκεται και η άνοδος του Κηφισού, με τα προβλήματα να ξεκινούν λίγο μετά τον Ρέντη. Ιδιαίτερα επιβαρυμένη παραμένει η κυκλοφορία στον κόμβο της Μεταμόρφωσης, όπου η ροή των οχημάτων είναι εξαιρετικά δύσκολη.

Όπως ανακοίνωσε η Τροχαία, από τις 6 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα της Παρασκευής, διήλθαν 36.800 οχήματα από την Αθηνών–Κορίνθου και 24.376 από την Αθηνών–Λαμίας, δηλαδή συνολικά 61.176 αυτοκίνητα.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

τραπεζικά νομίσματα γραφήματα
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η Gen Z αποταμιεύει λιγότερο αλλά ξοδεύει περισσότερο, λέει η Bank of America

Η Generation Z στις ΗΠΑ έχει τα χαμηλότερα ποσοστά αποταμίευσης, αλλά αυξάνει τη δαπάνη σε καλλυντικά, κοσμήματα, καφέ και ταξίδια. Ταυτόχρονα, αναζητά νέο εισόδημα μέσω gig economy και στρέφεται στις ψηφιακές χρηματοοικονομικές λύσεις.
Λιμάνι Πειραιά πλοία
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αύξηση αναχωρήσεων σήμερα: 56.000 φεύγουν από τα λιμάνια Αττικής

Συνεχίζεται σήμερα η μεγάλη έξοδος των εκδρομέων από τα λιμάνια της Αττικής, με πλοία κυρίως προς τις Κυκλάδες να φεύγουν γεμάτα. Το Λιμενικό έχει ενισχύσει τα μέτρα για άνετη και ασφαλή μετακίνηση των ταξιδιωτών.
Σαντορίνη αρχιτεκτονική θέα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυξημένη έξοδος εκδρομέων – Πλήρη δρομολόγια προς Κυκλάδες

Στα λιμάνια Αττικής κορυφώνεται η έξοδος των εκδρομέων για τα νησιά, με πληρότητα έως 100%. Αρχές καλούν τους ταξιδιώτες να προσέρχονται έγκαιρα λόγω αυξημένης κίνησης. Απόλυτη αιχμή το Σαββατοκύριακο σε Πειραιά, Ραφήνα και Λαύριο.
τρένο σε γέφυρα στην Κίνα
ΔΙΕΘΝΗ

Κίνα: Τα θεματικά τρένα ενισχύουν τον τουρισμό το καλοκαίρι

Ένα θεματικό τρενάκι στο Φουτσόου της Κίνας, διακοσμημένο ως παραδοσιακός κινεζικός κήπος με έμπνευση από τη δυναστεία Σονγκ, προσφέρει πολιτισμική εμπειρία στους επισκέπτες στο Εθνικό Πάρκο Γουισάν, ακολουθώντας τη νέα τάση του θεματικού τουρισμού.
Βρετανική σημαία Λονδίνο
ΔΙΕΘΝΗ

Βρετανία: Η επίθεση στο Κόβεντ Γκάρντεν δεν ήταν τρομοκρατική

Τέσσερις άνδρες τραυματίστηκαν από επίθεση στο Κόβεντ Γκάρντεν, στο κέντρο του Λονδίνου. Το περιστατικό έγινε λίγο πριν τις 12:30 και οι τραυματίες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία, ενώ άγνωστη παραμένει η κατάστασή τους.