ΓΔ: 2372.7 1.03% Τζίρος: 1,022.74 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας

Θεσσαλονίκη: Υπέκυψε ο 67χρονος μετά τον άγριο ξυλοδαρμό στον Εύοσμο

Έχασε τη ζωή του ο 67χρονος που είχε δεχθεί άγρια επίθεση από 38χρονο σε διαμέρισμα στον Εύοσμο, ύστερα από καυγά υπό την επήρεια ναρκωτικών. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, κατέληξε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο.

Τραγική κατάληξη είχε η άγρια επίθεση σε διαμέρισμα στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, καθώς το θύμα, ένας 67χρονος άνδρας, υπέκυψε στα τραύματά του τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής, περίπου στις 21:00. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 67χρονος και ο 38χρονος δράστης είχαν κάνει χρήση ναρκωτικών, όταν μεταξύ τους ξέσπασε έντονος καβγάς για προσωπικές διαφορές. Η αντιπαράθεση εξελίχθηκε σε βίαιη συμπλοκή, κατά την οποία ο ηλικιωμένος δέχθηκε πολλαπλά χτυπήματα.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, όπου, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, κατέληξε νωρίς το πρωί.

Μετά τον θάνατό του, η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 38χρονου αναβαθμίστηκε και αφορά πλέον το αδίκημα της ανθρωποκτονίας. Ο συλληφθείς αναμένεται να οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα για να απολογηθεί.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο άνδρες είχαν απασχολήσει στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για υποθέσεις σχετικές με ναρκωτικά και παραβάσεις του τελωνειακού κώδικα. Επιπλέον, ο 38χρονος φέρεται να είχε στο παρελθόν σχέση με την κόρη του θύματος.

Τις ακριβείς συνθήκες του περιστατικού ερευνά το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κορδελιού Ευόσμου.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη 35χρονου για δολοφονία και ακρωτηριασμό 24χρονου στη Θεσσαλονίκη

Συνελήφθη 35χρονος Πακιστανός για τη δολοφονία 24χρονου ομοεθνούς του, του οποίου η ακρωτηριασμένη σορός βρέθηκε στη θαλάσσια περιοχή Καλοχωρίου-Χαλάστρας το 2022. Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στην εισαγγελία Θεσσαλονίκης.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Ανήλικες έκλεβαν κορίτσια για ρούχα και αξεσουάρ

Δύο ανήλικες, 15 και 13 ετών, ταυτοποιήθηκαν για έξι ληστείες σε βάρος κυρίως ανήλικων κοριτσιών στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης. Σε βάρος τους και των γονέων τους σχηματίστηκαν δικογραφίες για ληστεία και παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.
Σωρός πλαστικών απορριμμάτων
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Συλλήψεις για παράνομη απόρριψη λυματολάσπης στη Θέρμη

Αποκαλύφθηκαν παράνομες απορρίψεις λυματολάσπης σε δασικές περιοχές Θέρμης, με τρεις συλλήψεις. Η λύματα φέρεται να πετιούνταν σε ρεματιές επί τέσσερα χρόνια, κατά παραγγελία ιδιοκτήτη εργοστασίου επεξεργασίας αλιευμάτων.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στη φυλακή ο 30χρονος για τη δολοφονία του πατέρα του στο Τριάδι

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 30χρονος για τη δολοφονία του πατέρα του στο Τριάδι Θεσσαλονίκης, έχοντας ομολογήσει την πράξη. Βρέθηκαν όπλα και ναρκωτικά, ενώ το θύμα έφερε πολλαπλά τραύματα στο πρόσωπο.
Αστυνομικό όχημα Ελλάδα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΟΠΕΚΕΠΕ: Ζημία άνω των 4,5 εκατ. ευρώ από κύκλωμα επιδοτήσεων

Ζημιά άνω των 4,5 εκατ. ευρώ υπέστησαν ΕΕ και Ελληνικό Δημόσιο από εγκληματική οργάνωση που εξαπατούσε τον ΟΠΕΚΕΠΕ με ψευδείς δηλώσεις αγροτικών επιδοτήσεων στη Βόρεια Ελλάδα. Συνελήφθησαν 17 άτομα, ενώ συνολικά κατηγορούνται 334.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Έκλεψαν 2.000€ από 79χρονη παριστάνοντας εφοριακούς

Εξιχνιάστηκε τηλεφωνική απάτη σε 79χρονη στις Σέρρες, όπου 21χρονος με συνεργό της απέσπασαν κοσμήματα προσποιούμενοι υπάλληλο εφορίας. Οι δράστες ταυτοποιήθηκαν από το Αστυνομικό Τμήμα Ηράκλειας.