ΓΔ: 2475.98 0.17% Τζίρος: 457.38 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03
Ιατρός στο νοσοκομείο
Φωτογραφία Shutterstock

Θεσσαλονίκη: Αυτόφωρο σε νοσηλευτή και συνοδούς για επεισόδιο σε νοσοκομείο

Στο αυτόφωρο παραπέμφθηκαν ένας νοσηλευτής και δύο συνοδοί ασθενούς μετά από επεισόδιο σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, με αμοιβαίες μηνύσεις και κατηγορίες.

Στο αυτόφωρο παραπέμφθηκαν να δικαστούν ο νοσηλευτής και οι δύο συνοδοί ασθενούς, μετά το επεισόδιο που σημειώθηκε χθες το πρωί σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Εις βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη από την εισαγγελέα, ενώ η υπόθεση οδηγήθηκε στο ακροατήριο του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης.

Οι δύο συνοδοί, μία 57χρονη και η 39χρονη κόρη της, αντιμετωπίζουν κατηγορίες για διατάραξη λειτουργίας υπηρεσίας. Επιπλέον, η 57χρονη διώκεται για εξύβριση και για πρόκληση εντελώς ελαφράς σωματικής βλάβης.

Παράλληλα με την αυτεπάγγελτη διαδικασία που κινήθηκε εις βάρος τους, ο νοσηλευτής (τραυματιοφορέας) υπέβαλε μήνυση, ζητώντας τη διερεύνηση των γεγονότων και την απόδοση ευθυνών.

Από την άλλη πλευρά, ο 66χρονος νοσηλευτής κατηγορείται, ύστερα από μήνυση που κατατέθηκε εναντίον του, για σωματική βλάβη και εξύβριση, γεγονός που αναμένεται να εξεταστεί στο πλαίσιο της δικαστικής διαδικασίας.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ιατρός στο νοσοκομείο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ελλείψεις προσωπικού πιέζουν τη λειτουργία των δημόσιων νοσοκομείων

Στη συγκέντρωση στο νοσοκομείο Γεννηματάς, οι εργαζόμενοι ανέδειξαν τις σοβαρές ελλείψεις προσωπικού στα δημόσια νοσοκομεία, που οδηγούν σε υπολειτουργία τμημάτων, χαμηλές αμοιβές και κλειστές χειρουργικές αίθουσες και κλίνες ΜΕΘ.
Πλατεία Αριστοτέλους Θεσσαλονίκης
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Αρχίζουν οι εναέριοι ψεκασμοί κατά των κουνουπιών

Ξεκινούν αύριο, Πέμπτη, εναέριοι ψεκασμοί για κουνούπια σε Θεσσαλονίκη και Πιερία, καλύπτοντας 30.000-45.000 στρέμματα. Στόχος ο περιορισμός των πληθυσμών μετά από δειγματοληψίες και λόγω κατάλληλων συνθηκών στα ορυζώνες.
Άδωνις Γεωργιάδης πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίσκεψη Άδωνι Γεωργιάδη στις εγκαταστάσεις G. Samarás στη Θέρμη

Τις εγκαταστάσεις της G. SAMARAS S.A. στη ΒΙΠΕ Θέρμης επισκέφθηκε ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, ενημερωνόμενος για την πορεία της εταιρείας, που ηγείται στον τομέα των ιατρικών αερίων και εξάγει το 90% της παραγωγής της.
Σημάδι Απαγόρευσης Καπνίσματος
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα οφέλη στην υγεία μετά τη διακοπή καπνίσματος: Ενημέρωση στη Θεσσαλονίκη

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Διακοπής Καπνίσματος, αύριο στις 11πμ στο αμφιθέατρο του ΓΝΘ «Γ. Παπανικολάου» θα γίνει ενημερωτική εκδήλωση για εργαζόμενους, με στόχο την ευαισθητοποίηση και στήριξη όσων θέλουν να διακόψουν το κάπνισμα.
Θεσσαλονίκη πολυκατοικίες άποψη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ταχιάος: Έξυπνες πόλεις απαιτούν σκεπτόμενους πολίτες

Ο Νίκος Ταχιάος τόνισε τη σημασία της Τεχνητής Νοημοσύνης ως εργαλείου υποστήριξης και όχι υποκατάστατου της ανθρώπινης κρίσης, ειδικά για το μέλλον των πόλεων, σε ημερίδα της Βεργίνα Τηλεόρασης στη Θεσσαλονίκη.
Άδωνις Γεωργιάδης στη Βουλή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Α. Γεωργιάδης: Το ΕΣΥ βρίσκεται στη καλύτερη θέση όλων των εποχών

Με πλειοψηφία εγκρίθηκε από τη Βουλή η συμπληρωματική σύμβαση για το νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ. Υπέρ ψήφισε η ΝΔ, παρών δήλωσαν ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, Νέα Αριστερά και Ελληνική Λύση, ενώ κατά ΚΚΕ, Νίκη και Πλεύση Ελευθερίας.