ΓΔ: 2643.62 1.28% Τζίρος: 333.74 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00
Άνδρας διαβάζει εφημερίδες
Φωτογραφία: Πρωτοσέλιδα εφημερίδων ελληνικών. Credit: Shutterstock.

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων σήμερα 21 Απριλίου 2026

Επισκόπηση τύπου: Τα βασικά θέματα της επικαιρότητας στις εφημερίδες σήμερα. Η Καθημερινή αναφέρεται στις ψηφιακές απάτες, και πιο συγκεκριμένα στο Fuel Pass.

Τα σημερινά πρωτοσέλιδα των εφημερίδων αποτυπώνουν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, από κοινωνικά ζητήματα και οικονομικές εξελίξεις έως άμυνα και τεχνολογία, αντικατοπτρίζοντας την ποικιλία των προκλήσεων που απασχολούν την ελληνική κοινωνία και οικονομία.

Η Απογευματινή εστιάζει στο οξύ κοινωνικό πρόβλημα της ψυχικής υγείας με τίτλο «Γιατί αυτοκτονούν τόσοι νέοι σήμερα», ενώ η Δημοκρατία καταγγέλλει τον εξωδικαστικό μηχανισμό ρύθμισης οφειλών με τον τίτλο «ΑΠΑΤΗ ΟΛΚΗΣ ο εξωδικαστικός!».

Ο Ελεύθερος Τύπος προβάλλει την προκήρυξη «4 νέων διαγωνισμών για 1.728 προσλήψεις», δίνοντας έμφαση στις ευκαιρίες απασχόλησης, την ώρα που η Εστία κάνει λόγο για «Ανταλλαγή 43 Μιράζ με Ραφάλ για χάρη της Ουκρανίας!», θέμα με έντονη αμυντική και γεωπολιτική διάσταση.

Η Εφημερίδα των Συντακτών αναδεικνύει την κρίση στον πρωτογενή τομέα με τον τίτλο «ΜΑΖΙΚΗ ΘΑΝΑΤΩΣΗ ΤΗΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑΣ», ενώ η Καθημερινή επικεντρώνεται στις ψηφιακές απάτες, παρουσιάζοντας «Τη διαδρομή της ψηφιακής απάτης για το Fuel Pass».

Ο Ριζοσπάστης ζητά «Τέρμα στην κοροϊδία! Ουσιαστικά μέτρα τώρα για την επιβίωσή τους», με αναφορά στα προβλήματα διαβίωσης των εργαζομένων, ενώ τα Νέα ενημερώνουν τους πολίτες για φορολογικές εξελίξεις με τίτλο «ΣΥΝΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ - Δεν θα καταβάλλεται φόρος κληρονομιάς».

Η Kontra αναφέρεται στις πολιτικές εξελίξεις, υπογραμμίζοντας ότι «ΝΕΑ ΒΟΥΤΙΑ ΤΗΣ ΝΔ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΓΚΑΛΟΠ», ενώ η Ναυτεμπορική επικεντρώνεται στην τεχνολογική καινοτομία στον τουρισμό με τίτλο «Το αντι-drone του ελληνικού τουρισμού».

Τα πρωτοσέλιδα της ημέρας αποτυπώνουν τη δυναμική της επικαιρότητας, με ιδιαίτερη έμφαση σε οικονομικά, κοινωνικά και τεχνολογικά ζητήματα που επηρεάζουν την καθημερινότητα πολιτών και επιχειρήσεων.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αμπντέλ Φατάχ αλ-Σίσι
ΔΙΕΘΝΗ

Αναβλήθηκε η κοινοβουλευτική ψηφοφορία Αιγύπτου για βοήθεια στη Σ. Αραβία

Το αιγυπτιακό κοινοβούλιο ανέβαλε για τις 26 Οκτωβρίου την ψηφοφορία για το αίτημα του προέδρου αλ Σίσι σχετικά με την παροχή αμυντικής βοήθειας στη Σαουδική Αραβία στον πόλεμο με τους Χούθι.
Πυροσβέστης μετά από φωτιά
ΔΙΕΘΝΗ

Καναδάς: Νεκροί από μεγάλη φωτιά σε στρατιωτική βάση της Αλμπέρτα

Πυρκαγιά σε στρατιωτική βάση στη δυτική Καναδά προκάλεσε νεκρούς και τραυματίες, σύμφωνα με τον υπουργό Άμυνας. Τα νοσοκομεία της περιοχής έχουν κατακλυστεί από τραυματίες, με αυξημένες ανάγκες για φροντίδα.
Μπιγκ Μπεν και σημαία
ΔΙΕΘΝΗ

Το Λονδίνο ίσως μπλοκάρει την εξαγορά του ITV Media από τη Sky

Η υπουργός Πολιτισμού της Βρετανίας εξετάζει παρέμβαση στην εξαγορά της ITV από τη Sky, επικαλούμενη την ανάγκη πλουραλισμού και διατήρησης της ποικιλίας απόψεων και περιεχομένου στα ΜΜΕ και τις on demand πλατφόρμες.
Γιώργος Παπανδρέου προφίλ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γ. Παπανδρέου: Παρέμβαση στο ΣτΕ για αγροτική-πολιτιστική κληρονομιά Αχαΐας

Ο Γιώργος Παπανδρέου, μιλώντας στο Συμβούλιο της Ευρώπης στο Παρίσι, τόνισε πως η Αχαΐα αποτελεί παράδειγμα για τα προβλήματα των αγροτικών περιοχών, συνδέοντας την πολιτιστική κληρονομιά με την ερήμωση και την κοινωνική συνοχή.
Ντόναλντ Τραμπ κοντινό
ΔΙΕΘΝΗ

BBC: Ο Τραμπ κατηγορείται για καθυστέρηση σε συκοφαντική αγωγή

Το BBC κατηγορεί τον Ντόναλντ Τραμπ για διαρκείς καθυστερήσεις στη διαδικασία αγωγής δυσφήμισης, με αίτημα αποζημίωσης 10 δισ. δολαρίων. Η δίκη ορίζεται για Φεβρουάριο, ενώ η κατάθεσή του μετατίθεται συνεχώς.
Αλεξάνδρα Σδούκου ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σδούκου: Δεν αφήνουμε κανέναν μόνο στην κρίση - Εξάντληση πόρων

Η Αλεξάνδρα Σδούκου, εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, μιλώντας σε ραδιοφωνικούς σταθμούς, τόνισε πως η ενεργειακή κρίση είναι διεθνής και επηρεάζει την εφοδιαστική αλυσίδα, ενώ η κυβέρνηση προσπαθεί να μετριάσει τις συνέπειες.