ΓΔ: 2492.71 1.49% Τζίρος: 263.07 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Φώτο: Shutterstock

Συνελήφθη 30χρονος με έξι κιλά ηρωίνη και κοκαΐνη στη Λάρισα

Στη σύλληψη ενός άνδρα 30 ετών, στη κατοχή του οποίου βρέθηκαν περισσότερα από 6 κιλά ηρωίνης και κοκαΐνης προχώρησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

Στη σύλληψη ενός 30χρονου προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας για διακίνηση ποσότητας ναρκωτικών.

Σύμφωνα με την αστυνομία, o 30χρονος εντοπίστηκε να έχει στο αυτοκίνητο του, σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη του αερόσακου του συνοδηγού, νάιλον συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους 6 κιλών και 218,5 γραμμαρίων, αλλά και μια νάιλον συσκευασία με κοκαΐνη σε στερεά μορφή, βάρους 201,4 γραμμαρίων.

Επίσης, εντοπίστηκε μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα αποξηραμένης κάνναβης, δύο πιστόλια των 9mm, πέντε φυσίγγια και το χρηματικό ποσό των 700 ευρώ.

Επιπλέον, στην κονσόλα του οχήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν χρηματικό ποσό των 110 ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα. Σημειώνεται ότι ο 30χρονος έχει απασχολήσει τις Αρχές κατά το παρελθόν.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως, ενώ το προανακριτικό έργο συνεχίζεται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

xasis
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εντοπίστηκε φυτεία κάνναβης στην Τρίπολι

Έπειτα από την αξιοποίηση στοιχείων που είχαν συγκεντρώσει οι άνδρες του τμήματος Ασφαλείας, πραγματοποιήθηκε έρευνα στην περιοχή Λεοντάρι της Μεγαλόπολης, όπου σε δύο ειδικά διαμορφωμένους χώρους, εντοπίστηκε φυτεία κάνναβης με 1.415 δενδρύλλια.
Ελλάδα αστυνομικός
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συλλήψεις δύο ατόμων για ληστεία και απόπειρα στη Θεσσαλονίκη

Δύο πρόσφατα περιστατικά ληστείας σημειώθηκαν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, με άμεσες συλλήψεις υπόπτων από την αστυνομία, καθώς οι δράστες άσκησαν βία για να κλέψουν κινητό, τσάντα και αλυσίδα από περαστικούς.
Περιπολικό ελληνικής αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αλεξανδρούπολη: Σύλληψη τριών διακινητών παράτυπων μεταναστών

Τρεις διακινητές συνελήφθησαν στον Έβρο, καθώς προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας συνολικά 12 μη νόμιμους μετανάστες, σε δύο ξεχωριστές επιχειρήσεις της αστυνομίας Αλεξανδρούπολης και Ορεστιάδας με τη συνδρομή της Frontex.