ΓΔ: 1436.11 0.25% Τζίρος: 72.19 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Ποιες δημοτικές υπηρεσίες του Δήμου Αθηναίων θα λειτουργήσουν την Πέμπτη 3/10

Αργία για τις περισσότερες δημοτικές υπηρεσίες του Δήμου Αθηναίων την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου για τη γιορτή του πολιούχου της πόλης Αγίου Διονυσίου Αεροπαγίτη.

Κανονικά θα λειτουργήσουν οι βρεφονηπιακοί σταθμοί και όλες οι υπηρεσίες κοινωνικής σημασίας του δήμου Αθηναίων, μεθαύριο Πέμπτη 3 του μηνός , παρά την αργία για τη γιορτή του πολιούχου της Αθήνας Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτη.

Αντίθετα, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του δήμου , εκείνη την ημέρα δεν θα λειτουργήσουν για την εξυπηρέτηση του κοινού οι διοικητικές, οικονομικές και τεχνικές υπηρεσίες του .

 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Taxidi, Taxidia, Travel, Turism, Tourismos
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οδηγίες ΕΟΔΥ για τους ταξιδιώτες σχετικά με την ευλογιά των πιθήκων

Στις 14 Αυγούστου 2024, ο ΠΟΥ κήρυξε την επιδημία Mpox στη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό και σε 4 γειτονικές με εκείνη χώρες (Μπουρούντι, Κένυα, Ρουάντα, Ουγκάντα), ως επείγουσα κατάσταση δημόσιας υγείας.
self test
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΟΔΥ: 29 θάνατοι σε μια εβδομάδα και 771 νέες εισαγωγές με covid-19

Ο αριθμός των νέων διασωληνώσεων ήταν εννέα. Ο μέσος εβδομαδιαίος αριθμός νέων διασωληνώσεων κατά τις προηγούμενες τέσσερις εβδομάδες ήταν 12. Ο αριθμός των ασθενών με λοίμωξη COVID-19 που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 27.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης Πολιτικής Προστασίας κηρύχθηκαν τα Ιωάννινα

Η κήρυξη σε κατάσταση έκτακτης Πολιτικής Προστασίας των παραπάνω περιοχών αποφασίστηκε από τον γενικό γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, του υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας.
Nosokomeio, Meth, Ygeia, Koronoios
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στους 12 έχουν φτάσει οι νεκροί από τον ιό του Δυτικού Νείλου το 2024

Συνολικά έχουν διαγνωστεί και διερευνηθεί συνολικά 100 εγχώρια κρούσματα λοίμωξης από τον ιό του Δυτικού Νείλου σύμφωνα με τα στοιχεία της τελευταίας δεκαετίας, ο ιός έχει εγκατασταθεί και στη χώρα μας.