ΓΔ: 2447.25 -1.15% Τζίρος: 317.63 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
Φώτο: SOOC

Συναγερμός στην ΕΡΤ λόγω απειλής για βόμβα

Συναγερμός στην ΕΡΤ μετά από τηλεφώνημα αγνώστου για βόμβα στο ραδιομέγαρο. Η ΕΛΑΣ έσπευσε άμεσα και πραγματοποίησε ελέγχους στον χώρο για την ασφάλεια εργαζομένων και εγκαταστάσεων.

Συναγερμός σήμανε στην ΕΡΤ το απόγευμα της Τρίτης, ύστερα από τηλεφώνημα για τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού στο ραδιομέγαρο της δημόσιας τηλεόρασης. Λίγο πριν τις 7, άγνωστος κάλεσε στη γραμματεία του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ και προειδοποίησε ότι έχει τοποθετηθεί βόμβα, χωρίς ωστόσο να δώσει χρονικό περιθώριο για πιθανή έκρηξη.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν δυνάμεις της ΕΛΑΣ, που απέκλεισαν την περιοχή και πραγματοποίησαν εκτεταμένους ελέγχους για την ασφάλεια των εγκαταστάσεων και των εργαζομένων. Οι έρευνες συνεχίστηκαν μέχρι να διαπιστωθεί ότι δεν υπάρχει απειλή, ενώ εξετάζεται η προέλευση του τηλεφωνήματος.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

σημαία της Ιταλίας
ΔΙΕΘΝΗ

Ιταλία: Σύλληψη 17χρονης που ετοίμαζε επίθεση για τον ισλαμικό εξτρεμισμό

Στη σύλληψη 17χρονης με ιταλική υπηκοότητα που φέρεται έτοιμη να συμμετάσχει σε τζιχαντιστικές επιθέσεις προχώρησαν οι αρχές στην Παβία. Η νεαρή εντοπίστηκε μέσω ομάδων διαδικτύου και οδηγήθηκε σε ειδική κοινότητα ανηλίκων.
Επίθεση πυραύλων νύχτα
ΔΙΕΘΝΗ

Εκρήξεις σημειώθηκαν σε διάφορες περιοχές του νότιου Ιράν

Ισχυρές εκρήξεις σημειώθηκαν σε διάφορες περιοχές του νότιου Ιράν, με επίθεση και στην πόλη Μπουσέρ όπου βρίσκεται ο μοναδικός πυρηνικός σταθμός της χώρας. Εκρήξεις ακούστηκαν επίσης στη Μπαντάρ Αμπάς, σύμφωνα με κρατικά ΜΜΕ.
Σφύρα δικαστηρίου
ΔΙΕΘΝΗ

Βρετανία: 14χρονος αρνείται τις κατηγορίες για σχεδιασμό επιθέσεων σε τζαμιά

Ένας 14χρονος στο Λονδίνο, κατηγορούμενος για σχεδιασμό επιθέσεων σε τζαμιά υπό την επιρροή ακροδεξιάς ιδεολογίας, δήλωσε αθώος στο δικαστήριο για προετοιμασία τρομοκρατικών ενεργειών και ρατσιστικής φθοράς.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καταδικάζει το ΔΣ Αθήνας την εμπρηστική επίθεση στη Θεσσαλονίκη

Το δημοτικό συμβούλιο της Αθήνας καταδικάζει την εγκληματική εμπρηστική επίθεση στη Θεσσαλονίκη, τονίζοντας πως η τρομοκρατία δεν χωρά στη δημοκρατία και ότι δεν υπάρχει καμία ανοχή σε επιθέσεις κατά της ανθρώπινης ζωής.
Μπιγκ Μπεν και σημαία
ΔΙΕΘΝΗ

Η πρώην υπουργός Αν Γουίτικαμ στόχος τρομοκρατικής επίθεσης στη Βρετανία

Η δολοφονία της πρώην υπουργού Αν Γουίτικαμ ήταν στοχευμένη, σύμφωνα με την αντιτρομοκρατική. Έρευνες συνεχίζονται για τα κίνητρα. Συνελήφθη ύποπτος, που ερευνάται και για προετοιμασία ή υποκίνηση τρομοκρατίας.