ΓΔ: 2447.25 -1.15% Τζίρος: 317.63 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Πυροσβεστικό όχημα επιχειρεί

Σε μερικό έλεγχο η φωτιά σε εργοστάσιο πλαστικών στο Μενίδι

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά σε εργοστάσιο πλαστικών στο Μενίδι, προκαλώντας σοβαρές ζημιές τόσο στο κτίριο όσο και σε γειτονικά. Συμμετείχαν 50 πυροσβέστες με 19 οχήματα, ειδικό βραχιονοφόρο και εθελοντές.

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης σε εργοστάσιο πλαστικών, στη συμβολή των οδών Δεκελείας και Κατάρα, στο Μενίδι.

Η φωτιά εξαπλώθηκε ταχύτατα λόγω των εύφλεκτων υλικών που υπήρχαν στο εσωτερικό του εργοστασίου, με αποτέλεσμα να προκληθούν εκτεταμένες ζημιές σε όλο τον χώρο.

Ζημιές σημειώθηκαν και σε παρακείμενα κτίρια, σύμφωνα με ενημέρωση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν 50 πυροσβέστες με 19 οχήματα και ειδικό βραχιονοφόρο όχημα, ενώ σημαντική ήταν η συνδρομή εθελοντών και υδροφόρων της Περιφέρειας Αττικής.

Νωρίς το πρωί, μέσω του αριθμού 112, εστάλη μήνυμα στους κατοίκους της περιοχής, καλώντας τους να παραμείνουν σε εσωτερικούς χώρους και να διατηρήσουν κλειστά πόρτες και παράθυρα εξαιτίας των καπνών που προκάλεσε η πυρκαγιά.

Τα αίτια της φωτιάς διερευνώνται από το αρμόδιο ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πυρκαγιά σε δάσος
ΔΙΕΘΝΗ

Πυρκαγιά ξέσπασε στο δάσος Φοντενεμπλό κοντά στο Παρίσι

Ισχυρή φωτιά ξέσπασε στο δάσος του Φοντενεμπλό, νοτιοανατολικά του Παρισιού. Για πρώτη φορά αποστέλλονται εναέρια μέσα από τη νότια Γαλλία, ενώ δύο αεροπλάνα και ελικόπτερα συνδράμουν στην κατάσβεση.
Πυρκαγιά στον Βαρνάβα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στον Άγιο Αθανάσιο

Η πυρκαγιά που ξέσπασε σε χαμηλή βλάστηση και απορρίμματα στον Άγιο Αθανάσιο Χαλκηδόνας, Θεσσαλονίκης, οριοθετήθηκε μέσα σε μισή ώρα, μετά από άμεση κινητοποίηση επίγειων και εναέριων δυνάμεων της Πυροσβεστικής.
Άγαλμα δικαιοσύνης
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ελεύθερος ενόψει προκαταρκτικής ο κατηγορούμενος για τη φωτιά στο Ωραιόκαστρο

Ελεύθερος αφέθηκε ο 76χρονος συλληφθείς για τη φωτιά στο Ωραιόκαστρο, ενώ διατάχθηκε προκαταρκτική εξέταση από την Πυροσβεστική ώστε να εκτιμηθούν ζημιές, απειλές σε εγκαταστάσεις και τυχόν ευθύνες
Πυροσβεστικό Σώμα όχημα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Υπό έλεγχο η φωτιά στο Ωραιόκαστρο, καίγεται μόνο ένα εργοστάσιο

Η μάχη της κατάσβεσης της μεγάλης πυρκαγιάς στο Ωραιόκαστρο εστιάζεται στο εργοστάσιο ανακύκλωσης. Δεν υπάρχουν πλέον ενεργά μέτωπα στη φύση, ενώ στο σημείο επιχειρούν 160 πυροσβέστες με 52 οχήματα και εναέρια μέσα.
Σημαία της Ιαπωνίας
ΔΙΕΘΝΗ

Ιαπωνία: 800 κάμερες στα βουνά για την αύξηση επιθέσεων από αρκούδες

Η Ιαπωνία τοποθετεί πάνω από 800 κάμερες στα βόρεια βουνά της για να μετρήσει τις αρκούδες, μετά από αυξημένες επιθέσεις που στοίχισαν τη ζωή σε τουλάχιστον πέντε άτομα φέτος στην Τοχόκου, ενώ οι αρκούδες εμφανίζονται συχνά σε κατοικημένες περιοχές.
Χειροπέδες σε άνδρα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη 76χρονου για εμπρησμό από αμέλεια στο Αμόνι Κορινθίας

Συνελήφθη 76χρονος στο Αμόνι Σοφικού Κορινθίας για πυρκαγιά από αμέλεια, όταν προκάλεσε φωτιά λόγω παράνομης ηλεκτρολογικής επέκτασης στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού του. Οδηγήθηκε στον εισαγγελέα μετά από προανάκριση.