ΓΔ: 2643.62 1.28% Τζίρος: 333.74 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00
Ελληνική αστυνομία περιπολικό

Σέρρες: Συνελήφθη στον Προμαχώνα για κακουργηματική απάτη κατά του Δημοσίου

Συνελήφθη στον Προμαχώνα Σερρών 36χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, καθώς εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης από τον ανακριτή Βόλου για κακουργηματική απάτη σε βάρος του Δημοσίου με ζημία άνω των 120.000 ευρώ.

Στη σύλληψη ενός 36χρονου υπηκόου Βουλγαρίας προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές στην περιοχή του Προμαχώνα Σερρών, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης από τον ανακριτή Βόλου.

Ο συλληφθείς κατηγορείται για κακουργηματική απάτη σε βάρος του ελληνικού δημοσίου, με την πράξη να έχει τελεστεί εξακολουθητικά και τη ζημία για το δημόσιο να υπερβαίνει τις 120.000 ευρώ, σύμφωνα με την αστυνομία.

Ο 36χρονος αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον των δικαστικών αρχών του Βόλου για την εκτέλεση του εντάλματος σύλληψης.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ζωή Κωνσταντοπούλου Βουλή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Ζ. Κωνσταντοπούλου μιλά απόψε στον Βόλο για δικαιοσύνη και βία

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου θα μιλήσει σήμερα στον Βόλο, σε εκδήλωση για τη δικαιοσύνη και τη βία. Συμμετέχουν επίσης οι Στέλιος Κούλογλου, Γιάννης Μάγγος και πολίτες-θύματα βίας. Η εκδήλωση θα γίνει στο Αμφιθέατρο ΤΕΕ.
Συνέδριο στο Υπουργείο Υγείας
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Ζ. Κωνσταντοπούλου μιλά απόψε στον Βόλο για δικαιοσύνη και βία

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου θα μιλήσει σήμερα στον Βόλο, σε εκδήλωση για τη δικαιοσύνη και τη βία. Συμμετέχουν επίσης οι Στέλιος Κούλογλου, Γιάννης Μάγγος και πολίτες-θύματα βίας. Η εκδήλωση θα γίνει στο Αμφιθέατρο ΤΕΕ.
Άγαλμα Θεάς Δικαιοσύνης
ΔΙΕΘΝΗ

Λίβυος κατηγορούμενος για εγκλήματα πολέμου στο ΔΠΔ της Χάγης

Ο Λίβυος Χαλίντ Μοχάμεντ Αλί ελ Χίσρι, κατηγορούμενος για εγκλήματα πολέμου, μεταφέρθηκε από τη Γερμανία στη Χάγη για να δικαστεί στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο. Η δίκη του αναμένεται να αρχίσει στο τέλος του 2026.
Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Βρυξέλλες
ΔΙΕΘΝΗ

Έρευνα για πρώην ευρωομάδα Ταυτότητα & Δημοκρατία από το Ευρωκοινοβούλιο

Έρευνες στην ευρωομάδα Ταυτότητα και Δημοκρατία στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο πραγματοποίησε η ευρωπαϊκή εισαγγελία, σε Βρυξέλλες και Στρασβούργο. Οι Πατριώτες, όπου ανήκει πλέον το Εθνικός Συναγερμός, αποστασιοποιούνται πλήρως από την υπόθεση.
Marfin επέτειος
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Marfin: Συμπληρωματική απολογία και επιστροφή φυλακή για δύο κατηγορούμενους

Ολοκληρώθηκαν οι συμπληρωματικές απολογίες δύο κρατουμένων για τον εμπρησμό της Marfin το 2010. Αντιμετωπίζουν νέες κατηγορίες για τρομοκρατική πράξη και 24 απόπειρες ανθρωποκτονίας. Η υπόθεση οδηγείται προς το τέλος της έρευνας.
Ζυγαριά δικαιοσύνης ξύλινη σφύρα
ΔΙΕΘΝΗ

Αυστραλία: Στο δικαστήριο ο δράστης της επίθεσης κατά της βουλευτή Χέινς

Στο δικαστήριο βρέθηκε ο 43χρονος οδηγός που παρέσυρε τη βουλευτή Έλεν Χέινς στη Γουανγκαράτα. Της απαγγέλθηκαν κατηγορίες για επικίνδυνη οδήγηση, πρόκληση βλάβης, βία κατά λειτουργού και κατοχή/καλλιέργεια κάνναβης.