ΓΔ: 2501.13 1.02% Τζίρος: 217.66 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Περιπολικό της αστυνομίας

ΕΛΑΣ: Δεν υπάρχει ολική διακοπή κυκλοφορίας, κίνηση από παρακάμψεις

Η ΕΛΑΣ διευκρινίζει πως δεν υπάρχει ολική διακοπή κυκλοφορίας λόγω αγροτικών κινητοποιήσεων, καθώς η κίνηση συνεχίζεται μέσω παρακαμπτήριων και εναλλακτικών οδών, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό.

Η Ελληνική Αστυνομία διαψεύδει δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για ολική διακοπή της κυκλοφορίας στο εθνικό οδικό δίκτυο λόγω των αγροτικών κινητοποιήσεων. 

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η κυκλοφορία διεξάγεται κανονικά μέσω παρακαμπτηρίων και εναλλακτικών οδών, βάσει του επιχειρησιακού σχεδιασμού που εφαρμόζεται για τη διευκόλυνση των μετακινήσεων των πολιτών.

Όπως επισημαίνεται, «αναφορές σχετικά με ολική διακοπή κυκλοφορίας δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα». Η ΕΛΑΣ έχει ήδη εκδώσει σχετικές ενημερώσεις για τις ισχύουσες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, οι οποίες επικαιροποιούνται διαρκώς, ανάλογα με την εξέλιξη της κατάστασης στο οδικό δίκτυο.

Ενδεικτικά, αναφέρονται πρόσφατες ανακοινώσεις για την Κεντρική Ελλάδα, όπως οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε. στη Στερεά Ελλάδα και σχετικές ενημερώσεις από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας.

Οι πολίτες μπορούν να ενημερώνονται για όλες τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μέσω του ειδικού μπάνερ στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://www.astynomia.gr/kykloforiakes-rythmiseis-logo-agrotikon-kinitopoiiseon/

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δρόμος ποδηλασίας μπροστά τράπεζας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άνοιξαν ξανά οι δρόμοι της Αττικής μετά τον Ποδηλατικό Γύρο Ελλάδας

Ανοικτό είναι πλέον το μεγαλύτερο μέρος του οδικού δικτύου της Αττικής μετά τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τον ΔΕΗ Tour of Hellas 2026, με εξαίρεση τη Βασιλίσσης Αμαλίας και τους δρόμους που παραμένουν κλειστοί στο κέντρο της Αθήνας.
Χρήστος Δήμας
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χρ. Δήμας: Βιώσιμες υποδομές-διάδρομοι κλειδί για εμπόριο και σταθερότητα

Ο Χρίστος Δήμας τόνισε στο Growthfund Investor Summit 2026 ότι η ανθεκτικότητα της εφοδιαστικής αλυσίδας και η κλιματική θωράκιση είναι προτεραιότητες για την Ελλάδα, χαρακτηρίζοντάς την γέφυρα σταθερότητας στην περιοχή.
Τρένο εκτροχιασμένο συμβάν
ΔΙΕΘΝΗ

Σύγκρουση δύο τρένων κοντά στο Μπέντφορντ, βόρεια του Λονδίνου

Δύο τρένα της East Midlands Railways συγκρούστηκαν κοντά στο Μπέντφορντ, στα βόρεια του Λονδίνου, με αδιευκρίνιστο αριθμό τραυματιών. Το ένα είχε ακινητοποιηθεί λόγω βλάβης και το δεύτερο έπεσε στο πίσω μέρος του.
Απόστολος Τζιτζικώστας πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τζιτζικώστας: Στρατηγικός ο άξονας Μαύρης Θάλασσας - Αιγαίου

Ο Επίτροπος Βιώσιμων Μεταφορών και Τουρισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Απόστολος Τζιτζικώστας χαρακτήρισε στρατηγικής σημασίας τον οδικό και σιδηροδρομικό άξονα που θα συνδέει Ελλάδα, Βουλγαρία, Ρουμανία και Μαύρη Θάλασσα.
ΣΥΡΙΖΑ βάθρο ομιλίας
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Κομισιόν αναγνωρίζει το Μεταφορικό Ισοδύναμο του ΣΥΡΙΖΑ

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αναγνωρίζει το Μεταφορικό Ισοδύναμο ως πρότυπο πολιτικής υπέρ των νησιών, σύμφωνα με ανακοίνωση της ευρωομάδας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, τονίζοντας τη συμβολή της Έλενας Κουντουρά στη διαμόρφωση της ευρωπαϊκής στρατηγικής.
Αεροπλάνο στον ουρανό
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας: Ευθύνες στην ΥΠΑ για τις καθυστερήσεις

Η Ένωση Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας Ελλάδας κατηγορεί τη διοίκηση της ΥΠΑ για καθυστερήσεις και ταλαιπωρία επιβατών, υποστηρίζοντας ότι αυτή θα είχε αποφευχθεί αν η ΥΠΑ είχε ανταποκριθεί έγκαιρα στις υποχρεώσεις της.