Η ΔΥΠΑ διοργανώνει στη Λάρισα την Ημέρα Καριέρας με 40 επιχειρήσεις και περισσότερες από 1.000 θέσεις εργασίας, προσφέροντας άμεση επαφή υποψηφίων με εργοδότες και δωρεάν πρόσβαση για όλους.
Περισσότερες από 40 επιχειρήσεις θα συμμετάσχουν στην εκδήλωση, προσφέροντας πάνω από 1.000 θέσεις εργασίας. Οι θέσεις καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα ειδικοτήτων και επιπέδων εκπαίδευσης, απευθυνόμενες τόσο σε ανέργους όσο και σε όσους επιθυμούν επαγγελματική αλλαγή.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στη δράση λαμβάνουν μέρος μεγάλες, μικρομεσαίες και τοπικές επιχειρήσεις της Θεσσαλίας, προσφέροντας ευκαιρίες απασχόλησης σε διαφορετικούς τομείς.
Η είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάν, ενώ η προεγγραφή είναι προαιρετική και δίνει τη δυνατότητα επιλογής ώρας προσέλευσης. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας: https://www.eventora.com/el/Events/imera-karieras-dypa-larisa-2025.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν απευθείας με στελέχη επιχειρήσεων που αναζητούν προσωπικό, χωρίς να απαιτείται ραντεβού. Η «Ημέρα Καριέρας» λειτουργεί ως άμεσος δίαυλος διασύνδεσης μεταξύ επιχειρήσεων και υποψηφίων, διευκολύνοντας τις πρώτες συνεντεύξεις και την ενημέρωση για τις δεξιότητες που ζητά σήμερα η αγορά εργασίας στη Λάρισα και την ευρύτερη περιοχή.
Καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, στελέχη της Μονάδας Εξυπηρέτησης Μεσαίων και Μεγάλων Επιχειρήσεων (ΜΕΜΜΕ) θα παρέχουν ενημέρωση για τις δράσεις και τις υπηρεσίες της ΔΥΠΑ που στηρίζουν την απασχόληση και τη διασύνδεση με τις επιχειρήσεις.
Περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις της ΔΥΠΑ είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα www.dypa.gov.gr.
Αναλυτικά στοιχεία για τη ΜΕΜΜΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.dypa.gov.gr/memme.