ΓΔ: 0 0.00% Τζίρος: 0.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 10:04:26
Αστυνομικό όχημα Ελλάδας
Πίσω όψη περιπολικού της Ελληνικής Αστυνομίας σε δρόμο της Αθήνας κατά τη διάρκεια επιχείρησης.

Συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη 44χρονος Ιρανός καταζητούμενος για απάτη

Ένας 44χρονος υπήκοος Ιράν, καταζητούμενος για απάτη που φέρεται να διέπραξε το 2021 στην Τεχεράνη, συνελήφθη στην Καρδία Θεσσαλονίκης και αναμένεται η εξέταση του αιτήματος έκδοσής του.

Στη Θεσσαλονίκη συνελήφθη 44χρονος υπήκοος Ιράν, ο οποίος καταζητείται από τις αρχές της χώρας του για να εκτίσει ποινή φυλάκισης σχετικά με υπόθεση απάτης που φέρεται να διέπραξε τον Μάιο του 2021 στην Τεχεράνη.

Ο άνδρας εντοπίστηκε χθες το πρωί στην περιοχή της Καρδίας και οδηγήθηκε στην αρμόδια δικαστική αρχή, όπου θα ξεκινήσει η διαδικασία εξέτασης του αιτήματος έκδοσης που έχει υποβάλει το Ιράν.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη υπαλλήλου σε ψιλικατζίδικο για ρευματοκλοπή στη Θεσσαλονίκη

Ρευματοκλοπή εντοπίστηκε σε κατάστημα ψιλικών στη Θεσσαλονίκη μετά από έλεγχο του ΔΕΔΔΗΕ. Συνελήφθη 41χρονος υπάλληλος, καθώς είχε παραβιαστεί η παροχή ρεύματος, και σχηματίστηκε δικογραφία από τις αρχές.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένοπλη ληστεία σε ψιλικατζίδικο της Τριανδρίας στη Θεσσαλονίκη

Τρεις ένοπλοι λήστεψαν ψιλικατζίδικο στην Τριανδρία Θεσσαλονίκης, ακινητοποιώντας τον υπάλληλο και αφαιρώντας περίπου 400 ευρώ και καπνικά προϊόντα. Οι δράστες διέφυγαν και η ΕΛ.ΑΣ. συνεχίζει τις έρευνες.
Αστυνομικό όχημα Ελλάδας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης με λεία άνω των 200.000 ευρώ στη Θεσσαλονίκη

Σε εξέλιξη επιχείρηση της Αστυνομίας για τη σύλληψη εγκληματικής οργάνωσης στη Θεσσαλονίκη, με λεία άνω των 200.000 ευρώ. Έχουν συλληφθεί πέντε άτομα, κατασχέθηκε οπλισμός και εξιχνιάστηκε σειρά διαρρήξεων, κλοπών και ληστειών.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης για ληστείες και κλοπές στη Θεσσαλονίκη

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στη Θεσσαλονίκη για την εξάρθρωση σπείρας που διέπραττε ληστείες και διαρρήξεις. Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί πέντε άτομα και έχει κατασχεθεί οπλισμός. Αναμένονται ανακοινώσεις.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Δύο απάτες για χρέη συγγενών εξιχνίασε η αστυνομία

Η ΕΛ.ΑΣ. ταυτοποίησε δύο άνδρες 28 και 35 ετών για δύο απάτες στους Αμπελόκηπους - Μενεμένη, όπου απέσπασαν 1.800 ευρώ και χρυσαφικά 15.000 ευρώ, προσποιούμενοι ότι συγγενείς των θυμάτων είχαν χρέη.
Αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: 20χρονος συνελήφθη για απόπειρα ληστείας σε ξάδελφό του

Στη Θεσσαλονίκη, 20χρονος συνελήφθη για απόπειρα ληστείας σε βάρος του 35χρονου ξαδέλφου του, με τη βοήθεια πέντε ατόμων. Το θύμα τραυματίστηκε και νοσηλεύτηκε, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των συνεργών.