ΓΔ: 2035.57 1.15% Τζίρος: 247.43 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03
Στοκ νέα αυτοκίνητα
Φώτο: Shutterstock

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Στυλίδα λόγω εργασιών στις σήραγγες του Α.Θ.Ε.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον Α.Θ.Ε. στην περιοχή της Στυλίδας από 7 έως 16 Οκτωβρίου λόγω εργασιών στις σήραγγες. Προβλέπονται εκτροπές και μειωμένα διόδια.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε., στην περιοχή της Στυλίδας, με στόχο την εκτέλεση εργασιών συντήρησης του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού στις τοπικές σήραγγες, σύμφωνα με ανακοίνωση της Κεντρικής Οδού.

Για την κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη, οι ρυθμίσεις θα ισχύσουν την Τρίτη 7, την Τετάρτη 8 και την Πέμπτη 9 Οκτωβρίου, από τις 07:45 έως τις 18:00. Κατά το διάστημα αυτό, η κυκλοφορία θα εκτρέπεται από τον Ανισόπεδο Κόμβο Αγίας Μαρίνας (223ο χλμ.) έως τον Ημικόμβο Αχινού-Καραβόμυλου (241,5ο χλμ.). '

Οι οδηγοί θα εξέρχονται από τον Α/Κ Αγίας Μαρίνας και, ακολουθώντας τη Νέα Εθνική Οδό και την κατάλληλη ενημερωτική σήμανση, θα επανεισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο μέσω του Η/Κ Αχινού-Καραβόμυλου.

Για όσους κινούνται προς Αθήνα, αντίστοιχες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν την Τρίτη 14, την Τετάρτη 15 και την Πέμπτη 16 Οκτωβρίου, επίσης από τις 07:45 έως τις 18:00. Η εκτροπή της κυκλοφορίας θα γίνεται από τον Η/Κ Αχινού-Καραβόμυλου (241,5ο χλμ.) έως τον Α/Κ Αγίας Μαρίνας (223ο χλμ.), με τους οδηγούς να ακολουθούν τη Νέα Εθνική Οδό και να επανεισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο από τον Α/Κ Αγίας Μαρίνας.

Στο πλαίσιο των παραπάνω ρυθμίσεων, θα ισχύσουν μειωμένα κόμιστρα στους Μετωπικούς Σταθμούς Διοδίων Μαυρομαντήλας.

Σε περίπτωση που οι εργασίες ολοκληρωθούν νωρίτερα, η κυκλοφορία θα αποκατασταθεί πριν τον προγραμματισμένο χρόνο. Η Κεντρική Οδός διαβεβαιώνει πως έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ θα τοποθετηθούν σχετικές προσωρινές σημάνσεις για την πλήρη ενημέρωση.

Η εταιρεία ευχαριστεί το κοινό για την κατανόηση και υπενθυμίζει τη σημασία της συμμόρφωσης με τη σχετική σήμανση για την ασφαλή διέλευση από το σημείο των έργων.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κωνσταντίνος Κυρανάκης
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κυρανάκης: Στήριξη στο σεμινάριο οδικής ασφάλειας Σαρακάκη - ΕΜΠ

Ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης χαιρέτισε το σεμινάριο οδικής ασφάλειας του Ομίλου Σαρακάκη και του ΕΜΠ, τονίζοντας τη σημασία της εκπαίδευσης και ευαισθητοποίησης των νέων οδηγών για τη μείωση τροχαίων.
Εθνική οδός ηλιοβασίλεμα
ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον αυτοκινητόδρομο Ε65 από την Κεντρική Οδό

Μακροχρόνιες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν στον Ε65 λόγω ασφαλτικών εργασιών, προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή εξέλιξη των εργασιών στον αυτοκινητόδρομο Κεντρικής Ελλάδας.
Μεταχειρισμένα αυτοκίνητα σειρά
ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Ρυθμίσεις κυκλοφορίας στον E65 έως 21 Νοεμβρίου λόγω ασφαλτικών εργασιών

Από 6 έως 21 Νοεμβρίου θα ισχύσουν ρυθμίσεις στον E65, με αποκλεισμό της δεξιάς λωρίδας και της Λ.Ε.Α. στο ρεύμα προς Λαμία, λόγω έργων συντήρησης. Η Κεντρική Οδός ζητά προσοχή από τους οδηγούς.