ΓΔ: 2245.61 -0.09% Τζίρος: 341.17 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Τροχαίο με σύγκρουση αυτοκινήτων
Σύγκρουση αυτοκινήτων με υλικές ζημιές σε δημόσιο δρόμο κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Θανατηφόρο τροχαίο στη Θεσσαλονίκη

Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στην Ορμύλια Χαλκιδικής. Συγκεκριμένα το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 81χρονος συγκρούστηκε σε δημοτική οδό με άλλο όχημα.

Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στην Ορμύλια Χαλκιδικής. Συγκεκριμένα το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 81χρονος συγκρούστηκε σε δημοτική οδό με άλλο όχημα, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή του ο οδηγός του πρώτου οχήματος και η συνοδηγός του, μια γυναίκα 69 ετών. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Πολυγύρου.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ηλεκτρικό πατίνι πόλης
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στην Θεσσαλονίκη αυξάνεται ο ανταγωνισμός για τα ηλεκτρικά πατίνια

Η Hive, που είναι ήδη παρούσα στην Αθήνα από τον περασμένο Μάρτιο, αποκτά πλέον παρουσία και σε δεύτερη ελληνική πόλη, επιδιώκοντας να εδραιώσει περαιτέρω την παρουσία της και στην ελληνική αγορά.
Αλέξης Τσίπρας ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θεσ/νίκη: Συναντήσεις Τσίπρα με δήμαρχο Αγγελούδη και μητροπολίτη Φιλόθεο

Τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Στέλιο Αγγελούδη, επισκέφθηκε ο Αλέξης Τσίπρας. Συζήτησαν για μεγάλα ζητήματα της πόλης και τα εμβληματικά έργα. Αντάλλαξαν δώρα: τρίλιζα και το βιβλίο "Ιθάκη" με αφιέρωση.
Εργάνη πλήκτρο πληροφορικής
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΡΓΑΝΗ ΙΙ: Νέο σύστημα για διαφάνεια στην εργασία και αξιόπιστη ασφάλιση

Στη Θεσσαλονίκη έγινε στις 15/1/2026 ενημερωτική εκδήλωση για τα νέα ψηφιακά έργα «ΕΡΓΑΝΗ ΙΙ» και «ΑΡΙΑΔΝΗ», που διασυνδέουν απασχόληση και ασφάλιση. Πλήρης λειτουργία του συστήματος στις 16/2/2026.