ΓΔ: 2143.17 0.24% Τζίρος: 231.58 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Στοκ νέα αυτοκίνητα
Στοκ νέα αυτοκίνητα παρατεταγμένα σε αντιπροσωπεία με φόντο ουρανό.

Μερική αποκατάσταση κυκλοφορίας στην Αθηνών-Κορίνθου μετά από ατύχημα

Δύο λωρίδες δόθηκαν στην κυκλοφορία στην Αθηνών-Κορίνθου μετά την εκτροπή φορτηγού στην Ελευσίνα, που προκάλεσε σοβαρές καθυστερήσεις. Ο οδηγός τραυματίστηκε ελαφρά.

Μερικώς αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου, στο ρεύμα προς Κόρινθο, σύμφωνα με σχετική ενημέρωση από τις αρχές της ΕΛΑΣ.

Ειδικότερα, στην κυκλοφορία έχουν παραδοθεί πλέον οι δύο δεξιές λωρίδες, ενώ η αριστερή λωρίδα παραμένει κλειστή, γεγονός που συνεχίζει να επηρεάζει τη ροή των οχημάτων στο συγκεκριμένο τμήμα του οδικού δικτύου.

Το περιστατικό ξεκίνησε όταν, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ένα φορτηγό εξετράπη της πορείας του στο ύψος των διοδίων της Ελευσίνας. Η εν λόγω εκτροπή είχε ως αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία στο συγκεκριμένο σημείο.

Λόγω του ατυχήματος, παρατηρείται σημαντική κυκλοφοριακή επιβάρυνση στην περιοχή, με μεγάλες καθυστερήσεις, καθώς πολλά οχήματα παραμένουν ακινητοποιημένα ή κινούνται με χαμηλές ταχύτητες.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛΑΣ, ο οδηγός του φορτηγού τραυματίστηκε ελαφρά και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έλεγχος αλκοτέστ αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΛΑΣ: Πάνω από 16.000 τροχονομικές παραβάσεις σε 3 μέρες σε όλη τη χώρα

Σε εντατικούς ελέγχους της Τροχαίας το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας βεβαιώθηκαν πάνω από 16.000 παραβάσεις σε όλη την Ελλάδα, με έμφαση στην υπερβολική ταχύτητα και την οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηράκλειο: 285 παραβάσεις σε 435 ελέγχους οχημάτων σε ένα 24ωρο

Στον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης, σε ελέγχους το τελευταίο 24ωρο διαπιστώθηκαν 285 παραβάσεις του ΚΟΚ σε 435 οχήματα, με κυριότερες την υπερβολική ταχύτητα, μη χρήση ζώνης, αντικανονικούς ελιγμούς και παραβάσεις ταχογράφων.
Περιπολικό ελληνικής αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

30χρονος συνελήφθη στην Αττική για σούζες και επικίνδυνη οδήγηση

Ένας 30χρονος συνελήφθη μετά από βίντεο που ανέβαζε στα social media, στα οποία πραγματοποιούσε επικίνδυνα ακροβατικά με μοτοσυκλέτα στους δρόμους της Αττικής, χωρίς άδεια οδήγησης και με παραποιημένο αριθμό πλαισίου.
Μεταχειρισμένα αυτοκίνητα σειρά
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θανατηφόρα καραμπόλα με έναν νεκρό και δύο τραυματίες στη λεωφόρο Ποσειδώνος

Νεκρός 25χρονος Ρουμάνος σε καραμπόλα πέντε οχημάτων στη λεωφόρο Ποσειδώνος, στο ύψος του Αλίμου, όταν ΙΧ που οδηγούσε 23χρονος Τσέχος έπεσε πάνω σε ακινητοποιημένα οχήματα λόγω φαναριού, λίγο πριν τα μεσάνυχτα.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Οδηγός με 186 χλμ/ώρα σε δρόμο με όριο 90

Η Τροχαία Θεσσαλονίκης εντείνει τους ελέγχους για ταχύτητα, οδήγηση υπό επήρεια αλκοόλ και επικίνδυνη συμπεριφορά, με δύο συλλήψεις: 25χρονος οδηγούσε με 186 χλμ/ώρα και 41χρονος εντοπίστηκε μεθυσμένος στην Τούμπα.