ΓΔ: 2216.52 -1.76% Τζίρος: 275.88 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Μεταχειρισμένα αυτοκίνητα σειρά
Φώτο: Shutterstock

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον ΑΘΕ λόγω έργων έως 8 Αυγούστου

Τεχνικές εργασίες υποδομής στον αυτοκινητόδρομο ΑΘΕ φέρνουν εναλλάξ αποκλεισμό λωρίδων από 28/7 έως 8/8· ειδική σήμανση για οδηγούς και μέτρα ασφαλείας.

Σημαντικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ανακοινώθηκαν στον αυτοκινητόδρομο ΑΘΕ, ως συνέπεια εκτέλεσης τεχνικών εργασιών βελτίωσης της υποδομής.

Από τη Δευτέρα 28 Ιουλίου στις 07:30 έως και την Παρασκευή 8 Αυγούστου 2025 στις 20:00, θα πραγματοποιείται εναλλάξ αποκλεισμός των λωρίδων στην Κάθετη Οδό/Κάτω Διάβαση στο ~190,95ο χλμ. 

Καθ’ όλη τη διάρκεια των εργασιών, η κυκλοφορία των οχημάτων και στις δύο κατευθύνσεις θα διεξάγεται εναλλάξ από τη μία διαθέσιμη λωρίδα.

Οι ρυθμίσεις θα εφαρμόζονται από Δευτέρα έως Παρασκευή, με έναρξη από την ανατολή μέχρι και τη δύση του ηλίου κάθε ημέρας. Με την ολοκλήρωση των εργασιών στο σημείο, η κυκλοφορία θα επανέρχεται άμεσα στην κανονική της ροή.

Σε περίπτωση που οι εργασίες ολοκληρωθούν νωρίτερα του προβλεπόμενου χρονοδιαγράμματος, η κίνηση των οχημάτων θα αποκατασταθεί χωρίς καθυστερήσεις.

Η Κεντρική Οδός έχει υλοποιήσει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση της οδικής ασφάλειας και εξυπηρέτησης των οδηγών. Ειδική, προσωρινή σήμανση θα τοποθετηθεί με στόχο την άμεση και πλήρη ενημέρωση των διερχόμενων οδηγών σχετικά με τις εκάστοτε τροποποιήσεις στη ροή της κυκλοφορίας.

Η Κεντρική Οδός απευθύνει ευχαριστίες για την κατανόηση του κοινού και εφιστά την προσοχή σε όλους τους οδηγούς να δείξουν αυξημένη προσοχή καθώς και να συμμορφώνονται απόλυτα με τη σχετική σήμανση κατά τη διάρκεια των έργων.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σύγχρονα αυτοκίνητα σειράς
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κόμβος Λιβανάτων: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον ΑΘΕ από 19 έως 31 Ιανουαρίου

Μακράς διάρκειας κυκλοφοριακές ρυθμίσεις εφαρμόζονται στον ΑΘΕ, στον ανισόπεδο κόμβο Λιβανάτων, για ασφαλτικές εργασίες από 19 έως 31 Ιανουαρίου 2026. Οι αποκλεισμοί γίνονται σταδιακά σε φάσεις, με εκτροπές μέσω Αρκίτσας/Αταλάντης.
Κίνηση σε εθνική οδό
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κατάργηση κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην Ε.Ο. Αθηνών - Θεσσαλονίκης Πιερίας

Καταργούνται οι προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Αθηνών, στο τμήμα από τον βόρειο έως τον νότιο κόμβο Κατερίνης. Η κίνηση προς Αθήνα διεξάγεται πλέον κανονικά, σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας Πιερίας.
Τροχαία και φορτηγό
ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εγνατία Οδό στην Κοζάνη

Άρθηκε η απαγόρευση κυκλοφορίας βαρέων οχημάτων στην Ε.Ο. Κοζάνης-Ιωαννίνων, από Α/Κ Καλαμιάς έως Α/Κ Μικροκάστρου. Συνεχίζεται η απαγόρευση στην Εγνατία Οδό, στο ίδιο τμήμα. Ισχύουν συγκεκριμένες εκτροπές για τα οχήματα.
Βουλή ψήφιση νομοσχεδίου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μαμουλάκης: Πάνω από 100 ευρώ τα διόδια Αθήνα - Θεσσαλονίκη

Ο Τομεάρχης Οικονομικών & Ανάπτυξης της Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και Βουλευτής Ηρακλείου, Χάρης Μαμουλάκης καταγγέλλει εξωφρενικές αυξήσεις στα διόδια της Εγνατίας Οδού, τονίζοντας ότι περίπου το 50% του κόστους αφορά φόρους και καρτέλ, με αποτέλεσμα το ταξίδι Αθήνα – Θεσσαλονίκη να γίνεται ακόμη πιο ακριβό.