ΓΔ: 2129.89 -0.62% Τζίρος: 204.47 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 16:53:43
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
Περιπολικό της Ελληνικής Αστυνομίας περιπολεί έρημο δρόμο τη νύχτα.

Αυτοκίνητο καρφώθηκε σε στάση λεωφορείου στο Χαλάνδρι, 3 τραυματίες

ΙΧ αυτοκίνητο, κάτω από άγνωστες συνθήκες, προσέκρουσε σε στάση λεωφορείου στην Εθνικής Αντιστάσεως στο Χαλάνδρι, λίγο πριν τις 8 το βράδυ του Σαββάτου, τραυματίζοντας τρεις γυναίκες.

Λίγο πριν τις 8 το βράδυ του Σαββάτου ένα ΙΧ έπεσε, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, σε στάση λεωφορείου στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως στο Χαλάνδρι, τραυματίζοντας τρεις γυναίκες.

Στη συνέχεια το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε στη συμβολή των οδών Αγίας Βαρβάρας και Κόδρου ενώ ο οδηγός του μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός έφερε τραύμα στο λαιμό από μαχαίρι το οποίο βρέθηκε στη θέση του συνοδηγού και εξετάζεται το σενάριο να αυτοτραυματίστηκε μετά το ατύχημα.

Όπως έγινε γνωστό από την ΕΛΑΣ οι δυο γυναίκες τραυματίστηκαν ελαφρά ενώ η τρίτη πιο σοβαρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τροχαίο με σύγκρουση αυτοκινήτων
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ζάκυνθος: Έχασε τη ζωή του ο οδηγός ΙΧ σε σύγκρουση με σχολικό λεωφορείο

Υπέκυψε στα τραύματά του ο οδηγός Ι.Χ. που τραυματίστηκε σοβαρά σε σύγκρουση με σχολικό λεωφορείο στη Ζάκυνθο, παρά τις προσπάθειες των γιατρών στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων.
Τροχαίο με σύγκρουση αυτοκινήτων
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη 45χρονου στη Θεσσαλονίκη για εγκατάλειψη μετά από τροχαίο

Συνελήφθη 45χρονος στη Σίνδο Θεσσαλονίκης, ο οποίος οδήγησε στο αντίθετο ρεύμα, συγκρούστηκε με άλλο όχημα και στη συνέχεια εγκατέλειψε το σημείο. Εντοπίστηκε από την αστυνομία και σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος του.
μοτοσικλέτες σε γραμμή
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη 49χρονου που έτρεχε με 223 χλμ/ώρα στην ε.ο. Θεσσαλονίκης-Ευζώνων

Συνελήφθη 49χρονος από τη Βόρεια Μακεδονία να οδηγεί δίκυκλο με 223 χλμ/ώρα στην εθνική Θεσσαλονίκης-Ευζώνων, όπου το όριο είναι 110. Η ταχύτητα καταγράφηκε από ραντάρ της Τροχαίας Κιλκίς και κινήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία.
Έλεγχος αλκοτέστ αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Αναστολή φυλάκισης σε 22χρονο για οδήγηση με 179 χλμ/ώρα

Σε 12 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή καταδικάστηκε 22χρονος που συνελήφθη να οδηγεί με 179 χλμ/ώρα σε επαρχιακό δρόμο της Θεσσαλονίκης. Του επιβλήθηκε και πρόστιμο, ενώ ισχυρίστηκε ότι ήθελε να βοηθήσει την αδελφή του.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηράκλειο: 285 παραβάσεις σε 435 ελέγχους οχημάτων σε ένα 24ωρο

Στον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης, σε ελέγχους το τελευταίο 24ωρο διαπιστώθηκαν 285 παραβάσεις του ΚΟΚ σε 435 οχήματα, με κυριότερες την υπερβολική ταχύτητα, μη χρήση ζώνης, αντικανονικούς ελιγμούς και παραβάσεις ταχογράφων.