ΓΔ: 2271.72 0.25% Τζίρος: 274.60 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00
αστυνομικός έρευνα βόμβας
Αστυνομικός ερευνά τον χώρο μετά από έκρηξη σε δρόμο της Θεσσαλονίκης.

Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκε εκρηκτική ύλη στο σπίτι της 39χρονης

Οι Αρχές πραγματοποίησαν νωρίτερα έφοδο στο σπίτι της 39χρονης, που βρίσκεται στα Λαδάδικα και το οποίο νοίκιαζε ως Airbnb

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας στη Θεσσαλονίκη, μετά την έκρηξη τα ξημερώματα του Σαββάτου έξω από υποκατάστημα τράπεζας από την οποία τραυματίστηκε θανάσιμα μια 39χρονη, η οποία όπως όλα δείχνουν είναι εκείνη που τοποθέτησε τον μηχανισμό.

Οι Αρχές πραγματοποίησαν νωρίτερα έφοδο στο σπίτι της 39χρονης, που βρίσκεται στα Λαδάδικα και το οποίο νοίκιαζε ως Airbnb.Από την έρευνα σύμφωνα με πληροφορίες εντοπίστηκαν πυροκροτητές και υλικό που παραπέμπει σε εκρηκτική ύλη.

Ακόμα, οι Αρχές «χτενίζουν» το σημείο όπου τα ξημερώματα στις 5:30 σημειώθηκε η ισχυρή έκρηξη του μηχανισμού στη συμβολή της Αγίου Δημητρίου και Πλάτωνος στη Θεσσαλονίκη όπως επίσης και το παρελθόν της 39χρονης η οποία όπως προκύπτει ήταν γνωστή στις Αρχές.

Οι πυροτεχνουργοί συλλέγουν κάθε υπόλειμμα από τον εκρηκτικό μηχανισμό ώστε να έχουν στα χέρια τους όσα περισσότερα στοιχεία μπορούν. Εξετάζονται από κάμερες της περιοχής, κάθε κίνηση που μπορεί να έχει καταγραφεί της 39χρονης πριν φτάσει σε αυτό το σημείο. Μεταξύ άλλων, σύμφωνα με την ΕΡΤ βρήκαν πάνω σε ένα ΚΑΦΑΟ μια σακούλα την οποία την πήραν προκειμένου να την εξετάσουν.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκης-Αθηνών: Συλλήψεις για παράνομους αγώνες ταχύτητας

Δύο άνδρες, 32 και 25 ετών, συνελήφθησαν στην εθνική Θεσσαλονίκης-Αθηνών να τρέχουν με 221 χλμ/ώρα κάνοντας κόντρες, ενώ το όριο είναι 120. Ο 25χρονος διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ.
Άδειο δικαστήριο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Προφυλακίστηκε κατηγορούμενος για ληστεία με τρεις διερμηνείς

Με τρεις διερμηνείς έγινε η απολογία 25χρονου αλλοδαπού με αδυναμία ομιλίας, που κατηγορείται για ληστεία 22χρονης στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος. Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Κυριακή.
τηλεκπαίδευση σε υπολογιστή
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη πέντε ατόμων για τηλεφωνικές απάτες με «λογιστή» σε Κιλκίς και Πέλλα

Πέντε συλλήψεις έγιναν σε Κιλκίς και Πέλλα για τηλεφωνικές απάτες με τη μέθοδο του «λογιστή». Οι δράστες αποπειράθηκαν να εξαπατήσουν ηλικιωμένους αποσπώντας χρήματα και κοσμήματα, ενώ τα κλοπιμαία επιστράφηκαν στους ιδιοκτήτες.