ΓΔ: 0 0.00% Τζίρος: 0.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 09:50:40
περιπολικό άμεσης δράσης
Περιπολικό της Άμεσης Δράσης της Ελληνικής Αστυνομίας έξω από κτίριο στην πόλη.

Στις 127 οι συλλήψεις για παραβίαση των μέτρων κατά της διάδοσης του κορονοϊού

Οι συλληφθέντες συνέχιζαν κανονικά τη λειτουργία των καταστημάτων τους παρά το μέτρο της προσωρινής απαγόρευσης λειτουργίες που ανακοίνωσε η κυβέρνηση εξαιτίας της έξαρσης του κοροναϊού.

Σε 127 συλλήψεις έχει προχωρήσει η ΕΛ.ΑΣ, από την περασμένη Πέμπτη, σε όλη την χώρα, για παραβίαση των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορονοϊού, ενώ οι παραβάσεις ανέρχονται σε 122.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, οι συλλήψεις έχουν γίνει στις εξής περιοχές: 48 στην Αττική, 25 στη Δυτική Ελλάδα, 10 στη Θεσσαλία, 7 στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, 7 στο Νότιο Αιγαίο, 5 στη Δυτική Μακεδονία, 5 στην Κεντρική Μακεδονία, 5 στην Κρήτη, 4 στην Πελοπόννησο, 3 στη Θεσσαλονίκη, 3 στη Στερεά Ελλάδα, 2 στην Ήπειρο, 2 στο Βόρειο Αιγαίο και 1 στα Ιόνια Νησιά.

Σημειώνεται, επίσης, ότι οι παραβάσεις και οι συλλήψεις ανά ημέρα έχουν ως εξής: Την Πέμπτη 12/3 βεβαιώθηκαν 4 παραβάσεις με 5 συλλήψεις, την Παρασκευή 13/3 βεβαιώθηκε 1 παράβαση με 1 σύλληψη, το Σάββατο 14/3 βεβαιώθηκαν 86 παραβάσεις με 90 συλλήψεις και χθες, Κυριακή 15/3, βεβαιώθηκαν 31 παραβάσεις με 31 συλλήψεις.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, οι συλληφθέντες λειτουργούσαν κομμωτήρια, καφετέριες, καφενεία, εστιατόρια, ταβέρνες, ψητοπωλεία, αρτοποιεία, ζαχαροπλαστεία κ.λ.π., για τα οποία ισχύει το μέτρο της προσωρινής απαγόρευσης λειτουργίας.

Όπως αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ, οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση με σκοπό τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αστυνομία Βραζιλία
ΔΙΕΘΝΗ

Βραζιλία: Έφηβος πυροβολεί σε σχολείο, σκοτώνει δύο υπαλλήλους

Δεκατριάχρονος πυροβόλησε σε σχολείο στη Ρίο Μπράνκου, Βραζιλία, σκοτώνοντας δύο υπαλλήλους και τραυματίζοντας άλλους δύο. Συνελήφθησαν τόσο ο ίδιος, όσο και ο πατέρας του, ιδιοκτήτης του όπλου.
Σφύρα δικαστηρίου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Προφυλακιστέος ο 67χρονος που εισέβαλε με σφυρί σε τράπεζα

Προσωρινά κρατείται 67χρονος που εισέβαλε με σφυρί σε τράπεζα στη Θεσσαλονίκη, ζητώντας το πλήρες ποσό της σύνταξής του. Κατηγορείται για απόπειρα ληστείας και οπλοκατοχή, ενώ ανέφερε πως δεν ήθελε να βλάψει κανέναν.
Αστυνομικό όχημα Ελλάδα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη 28χρονου για ρίψη πετρών σε πεζούς σε Εκάλη και Κηφισιά

Συνελήφθη 28χρονος διανομέας στη Νέα Ερυθραία, καθώς πετούσε πέτρες σε πεζούς και οχήματα σε Εκάλη και Νέα Ερυθραία. Του ασκήθηκε δίωξη για βαριές σωματικές βλάβες και φθορές ξένης περιουσίας.
Αστυνομικός ΗΠΑ στο καθήκον
ΔΙΕΘΝΗ

Η βρετανική αστυνομία ερευνά εμπρησμό σε πρώην συναγωγή στο Λονδίνο

Η βρετανική αντιτρομοκρατική ερευνά εμπρηστική επίθεση σε πρώην συναγωγή στο Tower Hamlets, ανατολικό Λονδίνο. Το θέμα συζητήθηκε και σε συνάντηση υπό τον Κιρ Στάρμερ. Προκλήθηκαν μικρές ζημιές, χωρίς τραυματισμούς.
Αστυνομικό όχημα Ελλάδα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έδεσσα: Ζευγάρι συνελήφθη για απόπειρα απάτης σε δύο ηλικιωμένες

Δύο άτομα συνελήφθησαν στην Έδεσσα για απόπειρες εξαπάτησης ηλικιωμένων στην Πέλλα, προσποιούμενοι υπαλλήλους. Επιχείρησαν να αποσπάσουν χρήματα και κοσμήματα μεγάλης αξίας, αλλά εντοπίστηκαν άμεσα από την αστυνομία.
Αστυνομικό όχημα Ελλάδα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ρέθυμνο: Συνελήφθη ντόπιος για παραβίαση του νόμου περί όπλων

Συνελήφθη 38χρονος στο Ρέθυμνο για παραβάσεις οπλοκατοχής, έπειτα από έρευνα στο σπίτι του όπου βρέθηκαν πιστόλια, γεμιστήρες, φυσίγγια, κάλυκες και εξαρτήματα όπλων. Η σύλληψη έγινε στο πλαίσιο ειδικών αστυνομικών δράσεων.