ΓΔ: 2129.81 3.14% Τζίρος: 168.85 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 13:30:42
Φώτο: ΑΠΕ

Κλείνουν για δύο εβδομάδες οι δημόσιες σχολές Εμπορικού Ναυτικού

Η απόφαση ελήφθη στο πλαίσιο των μέτρων της κυβέρνησης για την αναστολή της εκπαιδευτικής λειτουργίας των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων της χώρας για προληπτικούς λόγους με στόχο τη μείωση της διασποράς του κοροναϊου.

Την αναστολή της εκπαιδευτικής λειτουργίας όλων των δημοσίων σχολών Εμπορικού Ναυτικού (ΑΕΝ,ΚΕΣΕΝ, Σχολές σωστικών και πυροσβεστικών μέσων, θαλαμηπόλων) από σήμερα 11 Μαρτίου 2020 και για τις επόμενες 14 μέρες, αποφάσισε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης.

 Η εν λόγω απόφαση ελήφθη στο πλαίσιο των αποφάσεων της κυβέρνησης για την αναστολή της εκπαιδευτικής λειτουργίας όλων των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων της χώρας για προληπτικούς λόγους με στόχο τη μείωση της διασποράς του κοροναϊου COVID-19.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Άδειες σχολικές τάξεις
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κλειστά σχολεία στον Δήμο Καρδίτσας σήμερα λόγω κακοκαιρίας

Λόγω «κόκκινης» προειδοποίησης για ακραία καιρικά φαινόμενα, κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία και οι δομές παιδικής φροντίδας στον Δήμο Καρδίτσας, με απόφαση της δημοτικής αρχής για την ασφάλεια μαθητών και εκπαιδευτικών.
Πλημμυρισμένος δρόμος Λάρισας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κλειστά τα σχολεία στον Δήμο Αγιάς Λάρισας λόγω κακοκαιρίας

Κλειστά θα μείνουν σήμερα Τετάρτη όλα τα σχολεία, ο Δημοτικός Παιδικός Σταθμός και η Μουσική Σχολή στον Δήμο Αγιάς λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων. Αναστέλλονται και οι μετακινήσεις μαθητών με απόφαση του δημάρχου.
Πέτρινο σχολείο Αρναίας
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανακαίνιση 220+ σχολείων το καλοκαίρι ανακοίνωσε η Υπουργός Παιδείας

Η υπουργός Σοφία Ζαχαράκη ανακοίνωσε πως το καλοκαίρι ανακαινίζονται άνω των 220 σχολείων μέσω του προγράμματος Μαριέττα Γιαννάκου, ενώ έχουν ήδη πραγματοποιηθεί εκτεταμένες παρεμβάσεις σε περισσότερα από 430 σχολεία.
Αυλή σχολείου ημέρα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

6,2 εκατ. ευρώ από το ΥΠΕΣ για τα σχολεία του Δήμου Ιωαννιτών

Ο υφ. Εσωτερικών Βασίλης τόνισε στη Βουλή πως προτεραιότητα της κυβέρνησης είναι η ασφάλεια των μαθητών, ενώ διαβεβαίωσε ότι, μετά από ελέγχους, οι σχολικές υποδομές στον Δήμο Ιωαννιτών λειτουργούν κανονικά και με ασφάλεια.
Ορεινό δασικό τοπίο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μυτιλήνη: Φοιτητές Λονδίνου στο Απολιθωμένο Δάσος Λέσβου για άσκηση

Φοιτητές του Πανεπιστημίου του Λονδίνου συμμετείχαν σε εκπαιδευτική άσκηση στο Απολιθωμένο Δάσος και το Γεωπάρκο Λέσβου, γνωρίζοντας απολιθώματα, άγριες ορχιδέες και χλωρίδα με τη συνοδεία ειδικού γεωλόγου.